Vand/schimb jantele originale S max 18 inch
Cum spune anuntul, vand sau schimb jantele originale de pe S max.

sint interesat de jante pe 17 care sa se potriveasca pe masina mea.
jantele mai au si cauciucurile originale, Continental SportContact 2. 2 sant varza, 2 mai merg cel putin anul acesta.
sint in stare buna, 2 chiar le-am scos de la vopsit(cele 2 de pe partea drepta-probabil julituri de la vopsit) si au iesit super.
ce mi-ar placea mie, de exemplu

daca sint doritori, o sa ma interesez la ford exact de specificatii si o sa vin si cu un pret.
ideea e ca anuntul e valabil maxim 2 saptamani, daca nu sint doritori va trebui sa-mi achizitionez 2 pneuri de vara si sa le montez, nu doresc sa rulez prea mult cu pneurile de iarna..
pentru doritori pun si poze, la cerere.
P.S. Luni ma interesez 100% despre preturi la Vall Auto.

sint interesat de jante pe 17 care sa se potriveasca pe masina mea.
jantele mai au si cauciucurile originale, Continental SportContact 2. 2 sant varza, 2 mai merg cel putin anul acesta.
sint in stare buna, 2 chiar le-am scos de la vopsit(cele 2 de pe partea drepta-probabil julituri de la vopsit) si au iesit super.
ce mi-ar placea mie, de exemplu

daca sint doritori, o sa ma interesez la ford exact de specificatii si o sa vin si cu un pret.
ideea e ca anuntul e valabil maxim 2 saptamani, daca nu sint doritori va trebui sa-mi achizitionez 2 pneuri de vara si sa le montez, nu doresc sa rulez prea mult cu pneurile de iarna..
pentru doritori pun si poze, la cerere.
P.S. Luni ma interesez 100% despre preturi la Vall Auto.
- oaspetele
- Ford Freak
- Maşina: Ford S MAX 2006 1999 140cp Titanium
- VIN: WFOSXXGBWS6G75358