Vanzare

Kit pentru repararea infundaturilor in caroseria masinii !

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Kit pentru repararea infundaturilor in caroseria masinii !

Mesajde dent_repair_kit » 30 Iun 2009, 02:24

Buna ziua, vreau sa va prezind detalii despre vanzarea a 100 de kituri pentru indepartare infundaturilor in caroseria masinii , acestea vor ajunge in tara in ziua de 7 Iulie si vanzarea lor se va desfasura astfel:
-------------------------------------
--PRETUL ESTE 100 RON PENTRU UN KIT--
-------------------------------------

DETALII DESPRE MODALITATEA DE VANZARE SI DATA LA CARE PUTETI ACHIZITIONA ACEST PRODUS !

Vanzarea se va face in urma creeri listei de doritori si intalnirile cu acestia in intrvalul zilelelor 8-10 Iulie, dar garantez rezervarea produsului doar celor care vor veni sa le ridice din zona Platza Drumul Taberei in data de 8 si celor care aleg posta ca metoda de trimitere.
Deasemenea tin sa mentionez ca acest anunt apare pe mai multe siteuri de publicitate si forumuri si nu le voi putea verifica pe toate asa ca am hotarat ca cei care doresc produsul sa trimita mail la:

! ! ! dent_repair_kit@yahoo.com ! ! !

cu numele si numarul de telefon si eventual un id de messenger pe care sa putem comunica pentru incheierea vanzarii, deasemenea pentru cei din afara bucurestiului sau pentru cei din bucuresti care nu pot ajunge in Drumul Taberei se face si trimiterea prin posta romana cu ramburs, dar in urma folosirii unui cont de okazii cu calificative pozitive sau cu plata in avans a taxei de transport intr-un cont bancar ING sau BCR pentru siguranta mea in caz ca nu se mai ridica pachetul sa nu cheltui bani degeaba pe transport.
Taxa de transport este de 20 ron , ramanand ca valoarea de ramburs sa fie 100 ron
Pentru cei care nu doresc nici asa va pot recomanda sa le luati din alta parte din afara tarii ca in Romania nu mai vinde nimini asa ceva si acestea sunt sigurele modalitati de vanzare, sper sa ma intelegeti, dar nu imi permit sa ma ocup mai mult de atat de vanzarea lor.
Deasemenea cei care doresc un spor de siguranta cand comanda prin posta le voi indica contul meu de okazii pentru o confirmare ca sunt o persoana care e interesata sa vanda volume de marfa nu sa dea tepe sau altceva pentru 20 ron cat trebuie sa depuneti ca avans pt transport.
--------------------
Prezentare produs:

Acest kit va economiseste banii si este o alternativa economica fata de apelarea la profesionist care nu vor ezita sa va ceara 2 milioane doar pentru indreptarea unei infundaturi , cautati pe net tarife sau intrebati la un astfel de service si va veti convinge ca nu exagerez in nici un fel deoarece le-am comandat pentru ca am si eu nevoie de unul pentru ca mi se par prea mari tarifele la serviceuri profesionale pentru o operatiune atat de simpla.

Este simplu de utilizat, doar trei pasi simpli si kitul elimina infundaturile de la grindina, usi de masina, si alte tipuri de lovituri fara a se deteriora vopseaua astfel incat oricune poate scoate o infundatura din tabla masini in cateva minute urmarind micul set de instructiuni.

Lipiciul e patentat pentru proprietatea sa de nu a lasa nici un rezid pe tabla masinii si se aplica cu un pistol electric care il incalzeste deasemenea inclus in kit.

Aici va invit sa urmariti un film care va arata exact cat de simplu e sa folositi acest kit si va demostreaza ca functioneaza exact cum va este descris.

http://www.youtube.com/watch?v=SdVpvL_FpoQ
(kitul este exact cel din imagine nu o reproducere sau doar asemanator ca principiu)

Buna ziua.

TINE MINTE: VANZAREA SE VA FACE DOAR IN INTERVALUL 8-10 Iulie, urmanda sa preiau comenzi in continuare pentru urmatorul transport care va fi peste aproximativ o luna daca lista va fi de minim 100 de doritori ! ! ! !
Fişiere ataşate
POPSADENT.jpg
1229323906297.jpg
dent_repair_kit
Incepator

Maşina: Fiat Grande Punto

Re: Kit pentru repararea infundaturilor in caroseria masinii !

Mesajde TELLGABIX » 30 Iun 2009, 23:04

Tanti aia frumusica de la min 1:03 la min 1:10 are bonus schimbarea culorii vopselei(masinii nu a parului) iar defectul dispare inante de aplicarea "minunii!
Spor la vinzare ! :-"
TELLGABIX
Member

Maşina: MONDEO 2005
VIN: WFO4XXGBB45U56180

Mesajde muzica9 » 30 Iun 2009, 23:39

la noi vopseaua este pe baza de apa nu ca in SUA. daca aplici metoda asta, sare cu tot cu vopsea. ca sa nu mai zic de faptul ca o data infundata tabla de catre carucior sau alta masina sare si vopseaua.
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde dnc » 05 Iul 2009, 12:02

pai si de ce nu vrei sa folosesti metoda platii ramburs de exemplu, cum se practica pe forum. Nu e nici o teapa.
dnc
1nsane Member

Maşina: 1.6 tdci

Mesajde martini » 05 Iul 2009, 14:27

hai ca suna interesant, am si eu "de lucru" pentru acest sistem.
inteleg ca toata smecheria e adezivul ala puternic - cat ajunge adezivul, pentru cate indreptari? si ce fac daca se termina adezivul, se poate cumpara separat?
a incercat cineva de pe forum sistemul asta?
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

Mesajde Bogdan R » 05 Iul 2009, 22:28

Daca ar merge asa simplu ar disparea serviceurile =)) . am si eu ventuze (nu adezivi) de genu asta pe aer comprimat (si sunt profesionale ,nu teleshopping) ,daca vreti va dau sa va jucati cu ele pana va ies ochii din cap ,ca tabla tot nu iese ca inainte fara sa ii pui chit pe ea =)) , Nu sunt gandite sa sari etapa de vopsitorie ci doar sa sari etapa de a ciocani tabla in cazul in care se poate , deci sunt pentru tinichigerie ,iar asta e teleshopping curat . Oricum la 100 Ron nu sunt scumpe asa ca puteti incerca ca sa va convingeti ,ca stiu cum e ,pana nu vezi cu ochi tai nu te lasi :p asa ca bafta la vanzare
B 15 RBA
Bogdan R
Member

Maşina: Ford Focus 2007 ,1.8 TDCI -115cp Trend Colection B 15 RBA / Mazda CX-7 2010

Mesajde martini » 06 Iul 2009, 07:03

ar fi frumos sa fie chiar ca in reclama.
am vazut ca e si varianta cu gheata uscata (dry ice)frecata pe centrul infundaturii, se contracta metalul si sare inapoi. si asta e plauzibila.
>>> Fordurile mele

Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Mesajde martini » 09 Iul 2009, 08:09

ne mai raspunde si noua cineva aici? sau a fost creat contul pentru un singur mesaj publicitar?
>>> Fordurile mele

martini

Mesajde valentyn DYNO » 24 Aug 2009, 00:27

SALUT VREAU SI EU UN CHIT CUM TE GASESC UN NR DE TELEFON SAU SUNAMA 0722146182 DINEL_VALENTIN@YAHOO.COM
valentyn DYNO
Incepator

Mesajde martini » 24 Aug 2009, 07:09

n-a mai scris vanzatorul aici de 2 luni, si asta e singurul sau mesaj pe forum, nu cred ca mai vinde ceva.
>>> Fordurile mele

martini

Înapoi la Vanzare