Marca/Model : Opel Astra H Caravan
Kilometraj : 134.000 (doar 1800 facuti in RO)
An de fabricaţie : 27.12.2004
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.7CDTI , Euro4
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 5.5 Extraurban cu A/C in oras nu am mers cu ea
Nivel de echipare : Nu stiu ce tip e in ro.
Detalii nivel de echipare/dotări : A/C,geamuri electrice fata,oglinzi electrice,senzori lumina,navigatie becker cu gsm box si cam atat stiu eu.
Detalii nivel de siguranţă : ABS , ESP , discuri ventilate fata spate, 8 air-baguri.
Alte comentarii : Masina cumparata de la reprezentanta, inca mai are garantie,cu factura si carte service pentru tot km,schimbat tot ce trebuia la intervalul corespunzator.Eu am facut doar 1800km cu ea pe drumuri gl-buc/otopeni apoi am lasat-o acasa in ro in curte fiind plecat.
Preţ : As vrea mai mult sa o schimb cu un sedan sau hatch cu sau fara diferenta,nu vreau sa dau diferenta.
Numele vânzătorului :Bogdan
Telefon de contact : momentan la id cloudabz, vineri o sa fiu in tara sa vad de o cartela cu numar.
Masina are si casco desi sta in curte.Am cumparat-o pentru familie dar intre timp a disparut ideea de familie si acum vreau ceva ce merge folosit pe strazile din spania.Desi in poze apare cu nr rosii masina este inmatriculata,am facut pozele inainte sa iau nr definitive si nu am crezut ca este necesar sa fac alte poze deoarece este aceeasi masina.