Vand Nokia 5800 - pret mic URGENT
Telefonul arata foarte bine cu exceptia geamului protector care este cam zgariat (nimic grav, dar inestetic pt pretentiosi). Am incercat sa reproduc in poze zgarieturile in totalitate ca sa va faceti o parere. Oricum cand este aprins aproape ca nici nu se observa. Telefonul nu este codat si functioneaza perfect. N-a fost folosit mult timp, tinand cont ca are doar vreo 7 ore lifetimer. Ca accesorii am doar stylus-ul, incarcatorul si card de 2 giga (cu garantie pe viata). Cine doreste sa ii schimbe geamul sau toata carcasa, am gasit cu 50 ron carcasa completa originala (am vazut personal carcasa si merita din plin la pretul acesta). Eu nu doresc sa mai investesc in el din moment ce vreau sa-l vand si oricum se poate sta asa cu el fara probleme, nu cred ca are rost sa i se mai schimbe geamul.
Pret - 599 ron - PRETUL ESTE FIX SI NEDISCUTABIL (daca nu-l vand macar la acest pret atunci prefer sa-l pastrez).
NU ACCEPT SCHIMBURI DE NICI UN FEL.
Contact - YMess: myke024 sau 0723722823
Pret - 599 ron - PRETUL ESTE FIX SI NEDISCUTABIL (daca nu-l vand macar la acest pret atunci prefer sa-l pastrez).
NU ACCEPT SCHIMBURI DE NICI UN FEL.
Contact - YMess: myke024 sau 0723722823
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
- Razvan82
- Gold Member