Focus 1.6 din 2001 - deosebita - variante
Caroserie/numar usi :Hatchback 5 usi
Kilometraj : 123.000 km
An de fabricaţie : septembrie 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600 cmc - benzina
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : urban 8-9, extraurban 5-6. Depinde de sofer
Nivel de echipare :
Detalii nivel de echipare/dotări : Geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite, volan reglabil adancime + inaltime, AC manual, parbriz degivrare, duze stropitori incalzite, inchidere, alarma, 2 chei, carte service etc... Facturi. Volan piele
Detalii nivel de siguranţă : ABS, frane disc fata/spate, 4 airbag.
Alte comentarii : Masina are schimbat absolut tot: Bucsi bascule, discuri, placute, bielete, bielete antiruliu, bucsi bara stabilizatoare, rulmenti, bujii, filtreMann, Castrol. Adica masina e beton. Avand vedere ca lucrez la un mare importator de piese, va dati seama ca am pus pe masina tot ce e mai bun.
Este echipata cu suspensie sport Jamex (arcuri + amortizoare) noua, de vreo 2 luni. Desigur, am si suspensia stock la pachet, in stare foarte buna, completa.
Sistemul de sunet este schimbat, are Cd-mp3 Sony, difuzoare JBL, amplificare, sub JBL. Comenzi la volan pentru Cd original
Masina de nefumator, fara tapiserie arsa, patata rupta etc.
Jante Azev pe 16 de vara (2 anvelope sunt cam uzate) + roti iarna pe 14 (o anvelopa uzata). Rezerva pe 15 impecabila.
Preţ : 5000 euro
Numele vânzătorului : ...
Telefon de contact : 0744...... - doar dupa ora 19 !
Ca sa evit intrebari fara rost: Masina A FOST lovita la un moment dat, de fostul proprietar. Am poze cu ea lovita (usa sofer + aripa fata) din care se vede ca nu a fost grav.
Defecte: parbriz fisurat (dar functional), capacul de la baterie are piciorusul rupt, folie ne-omologata... Nu mai stiu altceva...
Poze si aici: http://www.focus-gallery.de/content/ans ... Name=Otmar
Mai multe (dar multe rau) poze pe mail!
Nu vreau sa o vand, vreau sa o schimb cu un break, Focus sau Mondeo. Exclus TDCI !
Variante + / -
-
Otmar - 1nsane Member
- Maşina: