Vanzare

vand/schimb mazda 6 impecabila

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

vand/schimb mazda 6 impecabila

Mesajde caesar2 » 02 Dec 2009, 22:35

1. numarul de cilindri nu are nicio legatura cu consumul de combustibil ci capacitatea cilindrica a motorului.2
2. daca tie iti consuma 10-11 in oras, cel mai probabil mergi numai noaptea sau esti un Stig undercover cu nervi de otel.
3. 5-6 iti ia in afara doar daca mergi numai cu 70 la ora. poate nici atunci.

nu vorbesc prostii pentru ca am mers cu o mazda6 ca a ta cat si cu un 6mps vechi, care are motorul tau ca baza si care e supraalimentat (si care e si pe cx7).
masina e una exceptionala. da. ok. calitate japoneza, nimic de comentat dar nu e deloc frumos sa induci in eroare potentialii clienti. (si ai uitat sa spui ca piesele de mazda te rup grav la buzunar)
caesar2
Member

Maşina: Ford Mondeo Mk4 2.2 TDCi Titanium S 2008

Re: vand/schimb mazda 6 impecabila

Mesajde sabietarash » 03 Dec 2009, 03:56

eram sigur ca se va comenta aiurea. ma prietene, garantez eu ca, consumul are treaba cu numarul de cilindri, la aceeasi capacitate :D daca nu ma crezi, n-ai de ce sa detii un autoturism, cumpara-ti un cal...
uite paralela cu motoarele puse pe e46 320, cele de 2.2 - 170 cp, cu consum de 15 in oras, mers normal, 6 cilindri.
mazda e 2.3 - 167 cp, consum de 11 in oras, mers normal, 4 cilindri. aaa? ce zici?
in alta ordine de idei, nu stiu cu ce mazde ai mers tu, dar asta atat consuma, pe proba. si lasa-ma cu mps-ul, ca e alta mancare de peste. te astept sa vii sa probam cat consuma masina. da, ok, nu consuma ca si tedeceiul tau, ca n-ar avea cum...insa, pentru un 2.3, consuma chiar putin. piesele de mazda te rup la buzunar? ok, posibil, daca lucrezi femeie de servici...daca, insa, te hotarasti ca iti trebuie o mazda, si ai si tu un servici onorabil, si stabil, nu cred ca te costa exagerat, dar, iarasi, revin si-ti spun...conteaza dupa care standarde vorbim. totusi, sunt gata sa accept ca sunt scumpe...ia uite: n-o cumpara pe mazda, si cumpara-ti un cal, nu ai nevoie decat de apa si trifoi.
apropos, ca uitam sa-ti spun: mazda 6, gogule, nu exista "vechi"...e modelul asta, facut din 2001, terminat in 2007. prima generatie. nu au mai existat "6mps vechi".
sabietarash
Ford Freak

Maşina: ford mondeo 2002 2.0 tddi 131 cp

Mesajde Mondy man » 03 Dec 2009, 08:27

Oficial, Mazda spune ca:
- urban: 12,4
- extraurban: 7.2
- mixt: 9.1
Nu fura !!! Guvernul nu tolereaza concurenta.
Mondy man
Gold Member

Maşina: Toyota PRIUS / BMW 525d

Mesajde mario_23 » 03 Dec 2009, 09:05

Consumul e direct proportional cu numarul de cilindri implicit cu capacitatea cilindrica a motorului. Nu se poate compara un motor in <6> cu unul in 4 cilindri la capitolul consum.
mario_23
Incepator

Maşina: BMW 730D/leganza cdx 2000/ Leganza cdx 2001

Mesajde tudoralex » 03 Dec 2009, 09:08

Ca sa nu mai existe discutii cand dai un consum specifica si conditiile incare l-ai obtinut ( tipul traseului cat de aglomerat, ruta, daca ai resetat consumu cand ai intrat in oras). Si mie imi arata dimineata 8.5 pe cb. (pe 1 dec am facut in afara localitatii de vreo 200 km- normal cb a facut media pe cei 200 km + 30 km in oras) Asta nu inseamana ca mi-a consumat 8.5. in dimineata asta.
bafta la vanzare masina e superba
tudoralex
Gold Member

Maşina: ford focus 2005 1.6i 100cp trend
VIN: wf05xxgcd55j34969

Mesajde caesar2 » 04 Dec 2009, 12:12

asta cu numarul de cilindri e senzationala. poate asa se explica de ce americanii au pus pe un dodge un 2,8 crd cu 4 cilindri. de obicei motoarele cu 6 au peste 2,5litri si implicit un consum mai mare decat unul de 2,0 si 4 cilindri. mi se pare logic.
tu cand anunti un consum la o mazda pe benzina de 2,3 mai mic decat am eu cu tdciul meu.... mi se pare absolut logic sa se comenteze "aiurea". tu probabil te-ai uitat numai la consumul instant si cand erai in panta. doar asa se explica. sau poate tu mergi in bucuresti cand e liber si nu prinzi niciodata niciun semafor.
aluziile cu femeia de servici si cu apa si trifoiul pentru cal nu pot sa le comentez pentru ca nu se merita. daca te uiti bine la masina mea din semnatura o sa-ti dai seama ca nu sunt fan patrupede.
bafta la vanzare. ai inceput bine.
caesar2
Member

Mesajde odin » 04 Dec 2009, 21:32

ca sa fiu si eu un pic offtopic, consumul ar putea avea de-a face cu nr de cilindri,la aceeasi capacitate, din cauza faptului ca e alezajul mai mic(la mai multi cilindri) si deci cuplul e mai mare la cel cu mai putine pistoane si deci cuplul e mai mare.poate gresesc, eu zic ca nu.acu'...cel cu 6 o fi mai bine echilibrat decat cel cu 4, da' cred ca vanzatorul are un pic de dreptate.
Ford Fusion 2005 1.4-16V benzina, ABS, AC, 2airbag, 4 portiere, 4 roti, caroserie, etc...
odin
Member

Mesajde caesar2 » 04 Dec 2009, 23:13

1. avand in vedere ca eu am inceput,imi cer scuze si haideti sa nu-i mai poluam omului threadul cu discutii interminabile si explicatii mai mult sau mai putin credibile. oricum cine cumpara se documenteaza. daca nu se documenteaza ghinionul lui.
2. japonezii chiar se pricep la facut masini deci nimeni nu contesta calitatea jucariei aici de fata. doar consumul. poate vanzatorul are dreptate
caesar2
Member

Înapoi la Vanzare