Vanzare

MOTORCRAFT: Ulei transmisie, Lichid frana, Lichid directie

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

MOTORCRAFT: Ulei transmisie, Lichid frana, Lichid directie

Mesajde danidiha » 11 Ian 2010, 20:11

am niste ''uleiuri'' luate anul trecut de la forcar ptr masina (cred ca mai am si factura doveditoare ca am luat si distributia atunci), pe care nu le-am mai folosit si care sunt inca sigilate, si ma gandesc ca poate cineva are nevoie si le va folosi ...

- 1L de ulei de transmisie Motorcraft 75W-90 BO sigilat;
- 1L de lichid de frana Motorcraft sigilat Super Dot 4;
- 1L de lichid ptr directie ER Motorcraft 98SX M2C195 AB (acesta a fost desigilat, insa am constatat ca are alta culoare fata de lichidul pe care il avea masina, asa ca i-am strans capacul bine si l-am pus la pastrare)

au fost tinute in debara in apartament, deci fara fluctuatii de temperatura ... vreau pe toate 3 bidoanele 80 lei, ele fiind mult mai scumpe, mai ales ca sunt Motorcraft originale

PS: Daca cineva e interesat, as prefera sa ma contaceze telefonic sau sa-mi trimita mesaj privat, doarece nu stiu daca o sa pot urmari threadul, si nu vreau sa par neserios daca cineva imi adreseaza vreo intrebare in thread la care nu raspund cu zilele.
danidiha
Incepator

Maşina: Ford Focus Ghia, an '99, 1,8 TDDI, 90 CP, 5 usi

Re: MOTORCRAFT: Ulei transmisie, Lichid frana, Lichid directie

Mesajde danidiha » 14 Ian 2010, 15:16

s-au vandut

Closed

Multumesc clubford ptr gazduire
danidiha
Incepator

Maşina: Ford Focus Ghia, an '99, 1,8 TDDI, 90 CP, 5 usi

Înapoi la Vanzare