Vand Nokia N95 - 550 RON
Nokia N95, camera foto 5 Megapixeli, lentila foto "Carl Zeiss Optics", card MicroSD 1GB, navigatie Garmin - full Romania instalata - functionala.
Se vinde impreuna cu cutia completa a acestuia, respectiv toate accesoriile lui: acumulator, manual, casca player.
Pret 550 Ron.
Cadou: casca Bluetooth Nokia - aproape noua - pret achizitie Vodafone 100 Ron.
Telefonul are 2 ani de functionare fara probleme si prezinta urme normale de uzura a tastelor.
Este cumparat de nou din reprezentanta Vodafone - Germania.
Persoanele interesate pot ma pot contacta pe forum, mp sau la telefon 0721660433.
Oferta valabila numai pentru Bucuresti.
Multumesc.
PS: nu sunt interesat de schimburi / alte oferte intrucat mi-am cumparat deja un Iphone.
PS2: poza facuta cu telefonul, rezolutie 2592 x 1944 pixels, redimensionata pentru a o putea uploada.
Se vinde impreuna cu cutia completa a acestuia, respectiv toate accesoriile lui: acumulator, manual, casca player.
Pret 550 Ron.
Cadou: casca Bluetooth Nokia - aproape noua - pret achizitie Vodafone 100 Ron.
Telefonul are 2 ani de functionare fara probleme si prezinta urme normale de uzura a tastelor.
Este cumparat de nou din reprezentanta Vodafone - Germania.
Persoanele interesate pot ma pot contacta pe forum, mp sau la telefon 0721660433.
Oferta valabila numai pentru Bucuresti.
Multumesc.
PS: nu sunt interesat de schimburi / alte oferte intrucat mi-am cumparat deja un Iphone.
PS2: poza facuta cu telefonul, rezolutie 2592 x 1944 pixels, redimensionata pentru a o putea uploada.
Ex-Mondeo Ghia 2002, TDCI, 130 CP
- skin_head
- Incepator