Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand FLAME THROWER KIT

30 Ian 2005, 21:22

Aruncator de flacari pentru evacuare.
Nu necesita modificari deosebite la masina. Simplu de montat, distractie garantata.
Cineva interesat???

31 Ian 2005, 14:22

Se poate monta si la Oltcit???
Cat costa???

13 Mai 2005, 09:08

Explica-ne si noua cum merge. Pui bujia in toba si ce arde de arunca flacarile? Sa nu-mi zici ca ard gazele de esapament.

27 Sep 2005, 04:01

Ba da, de ce nu :icon_question: , chiar acesta e principul acestui sistem :icon_wink:

mot. cu inj de generatie mai noua s-ar putea sa nu ofere o maxima placere, dar acesta e dezavantajul celor care au kk injection :icon_redface: :icon_lol:

16 Apr 2006, 18:25

$1 scrie:$2e poate monta si la Oltcit???
Cat costa???

am montat si merge belea!!!

01 Sep 2006, 15:22

Din cate stiu acest sistem e putin daunator motorului fiindca trebuie sa fie la o anumita temperatura motorul si evacuarea
2 Sistemul intrerupe printr-un releu secvential o bujie si astfel se elimina o benzina ne arsa care este aprinsa de bujia din Mufler
Un sistem mai elegant este cu o pompa de benzina care trage din rezervor/sau altceva cu un injector montat in tzeava si bine inteles Bujia
Parerea mEa
Cu Stima

01 Sep 2006, 15:38

Mda, cam nasol daca e valabila faza cu intreruperea cate unei bujii..nu stiu ce parere o sa aiba catalizatorul daca trece benzina nearsa prin el..

02 Sep 2006, 22:31

$1 scrie:$2in cate stiu acest sistem e putin daunator motorului fiindca trebuie sa fie la o anumita temperatura motorul si evacuarea
2 Sistemul intrerupe printr-un releu secvential o bujie si astfel se elimina o benzina ne arsa care este aprinsa de bujia din Mufler
Un sistem mai elegant este cu o pompa de benzina care trage din rezervor/sau altceva cu un injector montat in tzeava si bine inteles Bujia
Parerea mEa
Cu Stima

1.pentru a putea utiliza sistemul, temperatura evacuarii trebuie sa fie cea la care ajunge automat dupa ~5min de functionare in regim normal a motorului.
2. sistemul intrerupe mult mai multe chestii si face mult mai multe swichuri (gandestete ca unele masini au comp. de bord, bobine pt. fiecare bujie alimentate cu 5-6-7V fiecare)
3. folosind acest sistem, ai control deplin asupra flacarii.

este problema ta cum preferi sa-ti dai foc mai repede.
bafta

02 Sep 2006, 22:35

$1 scrie:$2da, cam nasol daca e valabila faza cu intreruperea cate unei bujii..nu stiu ce parere o sa aiba catalizatorul daca trece benzina nearsa prin el..

in primul rand nu este indicat sa se monteze pe masini cu evacuare stock.
risti sa spargi catalizatorul sau tobele.
daca iti pui evacuare sport, poti sa scoti lejer catalizatorul, lasi numai sonda prinsa pe evacuare.

02 Sep 2006, 22:36

daca va pot ajuta cu ceva... 0723/49.57.66

02 Sep 2006, 23:08

In general cei care au asa ceva pe masina nu prea mai au tobe. Au o teava de la serpisori incolo.

03 Sep 2006, 08:43

baga si tu un pret

04 Sep 2006, 13:38

eu am avut pe Consul, scotea super flacari....de prajit suparatii care claxoneaza in spate ;)
sistem instalat in jumatate de ora, si fara nici un fel de problema.

04 Sep 2006, 21:53

$1 scrie:$2n general cei care au asa ceva pe masina nu prea mai au tobe. Au o teava de la serpisori incolo.

poti sa folosesti tobe sport.

04 Sep 2006, 21:55

$1 scrie:$2aga si tu un pret

pretul depinde in functie de evacuare si sistemul de aprindere
0723/49.57.66

04 Sep 2006, 21:56

$1 scrie:$2u am avut pe Consul, scotea super flacari....de prajit suparatii care claxoneaza in spate ;)

Cand punem pe Capri? :icon_mrgreen:

07 Sep 2006, 09:42

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u am avut pe Consul, scotea super flacari....de prajit suparatii care claxoneaza in spate ;)

Cand punem pe Capri? :icon_mrgreen:

Dupa ce-l vopsesc (acum strang bani pentru vopsit) si mai trebuie sa ma hotarasc daca merg pe o teava sau pe 2 tevi de evacuare ;) (si pe unde o sa iasa respectivele tevi)
Subiect închis