VAND/SCHIMB Opel Vectra GTS 2005 180 HP pachet full gts
Caroserie/numar usi :5
Kilometraj : 116000
An de fabricaţie : 2005
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1910 diesel euro 4
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 5,5 %
Nivel de echipare :
Detalii nivel de echipare/dotări :
Detalii nivel de siguranţă : 10 air-bag-uri
Alte comentarii :
Preţ :8999 E
Numele vânzătorului : Gabi
Telefon de contact : 0767410018
Masina nu are modificari motor, exterion, interior/ tot ce are pe ea a venit din fabrica.
Model GTS 1.9 diesel 150cp+30 hp din butonul SPORT, pachet GTS(buton SPORT,Suspensie sport,scaune sport,ESP, jante 17GTS),navigatie color+hartaRO, dublu climatronic, xenon original + stpalator far, tapiterie piele+textil,pilot automat, oglinda heliomata, full electric, senzori ploaie+lumini+parcare F+S, folie autorizata toate geamurile+luneta ( spate inchis si geamurila fata putin mai deschise), distributie schimbata(garantie) +role + pompa apa, schimbat valva EGR, statie+subwoofer Blaupunkt, alarma Viper pe cheie, geamurile coboara si urca din cheie, proiectoare ceata, masina personala, nefumator, foarte intretinuta, nu a fost accidentata,provenienta belgia 2008, masina arata foarte bine, fara zgarieturi, toate modificarile masini sunt din fabrica nu s-a umblat pe la moror la exterior/interior.
Masina am luat-o la 88 de mii de km si acum are 116000km diferenta de km s-au facut Bucuresti- Piatra Neamt si prin afara RO, este fabricatie 2005.
Din Iulie 2009 e a 2-a masina si "hiberneaza" in parcare ca mi-e mila de ea sa o rup prin gropile din Bucuresti.
Sonorizarea este foarte satisfacatoare.
Defecte: parbrizul este crapat.
Pretul masini este de 8999 euro, usor negociabil.
Masina se poate vedea in Bucuresti, alte detalii aici pe forum sau la nr de tel 0767410018
- andy_beb
- Incepator
- Maşina: Opel Vectra GTS 180 hp
- VIN: 12345678901234567

, creste puterea, cuplu marit, intra-devar e greu de intles pt unii dar asta e realitatea, pe foarte foarte masini Vectra gasesti buton "sport". la apasarea butonui se "modifica" masina, in ce senes, pedala acceleratie e prompta, raspunde mult mai rapid, servodirectia e mult mai controlata iar suspensia e mult mai rigida si ofera stabilitate mai mare in curba! bafta si sper ca te-am lamurit!
"Exista un buton sport. Daca il apesi, CDC-ul - sistemul de control al suspensiilor, o alta premiera importanta in segment-comanda o suspensie mai tare, iar cutia robotizata schimba la turatii mai inalte in timp ce pedala de acceleratie raspunde mai prompt".

si cuplu ridicat ce inseamna??? putere, si putere ce inseamna??? horse power....i n fine cum ziceti voi, eu stiu ce conduc!
E un forum cu specific auto nu culinar asa ca sa nu amestecam lucrurile: cuplu nu este acelasi lucru cu puterea iar butonul sport nu activeaza din cunostintele mele vreo functie de overboost la Vectra cum este in cazul Opel Corsa OPC.