Mondeo 3 Titanium X sport
Caroserie/numar usi :4+1
Kilometraj : 57000
An de fabricaţie :2005
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) :2.2 disel euro 4, 155 cp
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 7.4 / 5.4
Nivel de echipare : titanium
Detalii nivel de echipare/dotări : 6+1 trepte, sasiu sport, caroserie ST, scaune ventilae rece+cald, senzori ploaie.lumina. Roti pe 17 cauciucuri vara,iarna, Radio-CD Sony cu magazie interna 6xCD ,comenzi audio coloana volan, antena, 4 difuzoare, inch.centralizata, servo directie, proiectoare, computer bord, xenon, spalare faruri, geamuri electrice si oglinzi electrice antiorbire si incalzite, clima, Sistem de suspensie controlat electronic, Parbriz cu sistem de degivrare electric si spalator de parbriz cu jet de apa incalzit
Detalii nivel de siguranţă : 6x airbag, ABS+EBD(Electronic Brake Distribution) + control stabilitate- ESP
Preţ : 12000 neg
Numele vânzătorului :cosmin
Telefon de contact : 0727304565
Motiv: Mondeo 3 a fost echipat cu maxim 6 AirBag-uri (cauta pe forum de ce suntem lasati cu impresia ca ar fi mai multe); rearanjat anunt
- bosea
- Incepator
- Maşina: ford mondeo titanium x 2005 2200 cc 155cai
- VIN: vf05xxgbb54l47066
asa

Am spus ca am schimbat doar intinzatorul de curea. Da masina a fost atinsa bara fata(doar vopseaua a fost luata). a fost lasata sub un copac in concediu si a trebuit sa vopsesc capota fata si a fost zgiriata de "prieteni"usile dreapta fata+spate si acestea au fost vopsite. masina a fost intretinuta foarte bine bani nu au fost problema .sincer la masina trebuie sa se schimbe cauciucurile de vara ,mecanici au spus ca mai merg vara aceasta,dar decit sa faci pana pe vreo sosea.....(Mai are de indreptat o roata dreapta spate)in rest masina este ok.kh.sunt reali (sa mers de pe la gara de nord pina la iesirea din bucurestii noi plus doua iesiri pe la greci) Dar cine cunoaste se intereseaza deja vorbesc cu cineva sa o dau si am ajuna pe la vreo 11000E dar mai pot voebi si cu alte persoane (sincer sa pierdut ori cum foarte mult la ea ai nu vreau sa o vad cu tot felu de maimutesi lipiciuri pe ea ,s-au mai rau facuta praf. masina este foarte puternica daca cineva se indoieste de cele spuse putem merge la service ford pt.test
Ori cum masina se poate vedea si testa nu costa nimic va salot cu respect Cosmin.