Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
18 Mai 2010, 10:57
Vand Nokia N73 Music Edition , stare impecabila , negru , garantie inca vreo 2 saptamani , NECODAT pe nici o retea !
Accesorii :
- cutie + cofrajele ,
- cartile ,
- certificatul de garantie (mai are garantie circa 2 saptamani) ,
- cablul de date ,
- incarcator ,
- castile stereo cu adaptor jack si telecomanda cu vreo 6 functii ,
- card de 2 GB original .
- disc cu programe/teme/jocuri/soft pentru Simbyan N73
Toate accesoriile sunt originale !
Telefonul functioneza ireprosabil in orice retea , nu are absolut nici o problema cu joystickul ,tastatura,sistemul de operare...etc - ABSOLUT NiMiC , acumulatorul tine 3- 4 zile REAL - vorbit circa 30 -40 minute/zi , arata foarte bine, culoare negru, nu are nici o zgaraietura pe el pe nicaieri ! Merita vazut !!!
Are doar 38 ore vorbite !!!
Predarea se face numai personal in judetul Dambovita ! Nu se trimite prin curier sau posta , prefer sa vada omul ce cumpara !! Alte informatii , in forum , multumesc !
Pretul este de 260 Lei FiX ! Tel : 0726.568.782
19 Mai 2010, 16:54
poze reale?
20 Mai 2010, 17:24
SUS !
nu am cu ce face poze ...! arata impecabil.. !
13 Iun 2010, 11:03
Citat din regulament
Reactualizarea anuntului de vanzare (UP)
Aveti dreptul la un singur mesaj de genul UP sau SUS pe zi (de readucere pe prima pozitie a subiectului dvs). Daca trimiteti mai multe, pentru fiecare "UP" sau "SUS" veti primi 1 avertisment/warn.
13 Iun 2010, 11:18
$1 scrie:$2u]Citat din regulament
Reactualizarea anuntului de vanzare (UP)
Aveti dreptul la un singur mesaj de genul UP sau SUS pe zi (de readucere pe prima pozitie a subiectului dvs). Daca trimiteti mai multe, pentru fiecare "UP" sau "SUS" veti primi 1 avertisment/warn.
OK , acolo scrie CLAR .... " un singur mesaj de genul UP sau SUS pe zi " !! Am dat mai multe (SUS /UP) pe zi sau care este problema ?? Eu am ridicat anuntul rar , in functie de cum mi-am mai adus si eu aminte !!
Deci , chiar nu e nici o problema , s-a respectat regulamentul !!
13 Iun 2010, 15:51
imi cer scuze, m-am uitat eu gresit
31 Iul 2010, 21:38
sus !!