Vand Mondeo Mk3, 1.8 benzina
Marca/Model : Ford Mondeo Mk3 Ghia
Caroserie/numar usi : berlina, 4 usi
Kilometraj : 117000
An de fabricaţie : 2000 (decembrie), inscrisa 2001 (martie)
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1798, benzina, euro3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9 mediu
Nivel de echipare : Ghia
Detalii nivel de echipare/dotări : climatronic, pilot automat, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, oglinda retrovizoare heliomata, computer bord, radio-cd original, comenzi volan, jante aliaj, volan si schimbator piele, tapiserie plus, stare foarte buna optic si tehnic.
Detalii nivel de siguranţă : 6 airbag-uri, IPS, ABS
Alte comentarii : Accept test reprezentanta. In tara din 2008. ITP valabil pana in 05.2012. Primul proprietar. Nu accept schimburi. Masina a fost achizitionata de pe clubford (http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=108&t=15912) si mi-as dori sa ramana in comunitate. Bara fata a fost schimbata dintr-un moft de-al meu, a fost achizitionata de pe clubford iar bara mea veche a fost vanduta pe clubford. Bara spate a fost vopsita pe casco datorita unor zgarieturi. Stopurile au fost achizitionate de pe clubford iar cele vechi inca le mai am. Poze la dimensiuni mai mari si din mai multe unghiuri pe mail la cerere.
Preţ : 4600 negociabil
Numele vânzătorului : Enache Valentin
Telefon de contact : 0726712553
Caroserie/numar usi : berlina, 4 usi
Kilometraj : 117000
An de fabricaţie : 2000 (decembrie), inscrisa 2001 (martie)
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1798, benzina, euro3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9 mediu
Nivel de echipare : Ghia
Detalii nivel de echipare/dotări : climatronic, pilot automat, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, oglinda retrovizoare heliomata, computer bord, radio-cd original, comenzi volan, jante aliaj, volan si schimbator piele, tapiserie plus, stare foarte buna optic si tehnic.
Detalii nivel de siguranţă : 6 airbag-uri, IPS, ABS
Alte comentarii : Accept test reprezentanta. In tara din 2008. ITP valabil pana in 05.2012. Primul proprietar. Nu accept schimburi. Masina a fost achizitionata de pe clubford (http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=108&t=15912) si mi-as dori sa ramana in comunitate. Bara fata a fost schimbata dintr-un moft de-al meu, a fost achizitionata de pe clubford iar bara mea veche a fost vanduta pe clubford. Bara spate a fost vopsita pe casco datorita unor zgarieturi. Stopurile au fost achizitionate de pe clubford iar cele vechi inca le mai am. Poze la dimensiuni mai mari si din mai multe unghiuri pe mail la cerere.
Preţ : 4600 negociabil
Numele vânzătorului : Enache Valentin
Telefon de contact : 0726712553
- ena81
- Ford Freak
- Maşina: Mondeo MK3 Sedan 1.8 benzina
- VIN: wf04xxgbb4yt39753

. Sper ca te-ai folosit de ea fara probleme si sper ca si urmatorul stapan sa se foloseasca la fel. Bafta la vanzare
, deci zic ca e foarte foarte bine.
).