Vand Lada 1500 din 1985, ITP septembrie 2011, 1200 RON
Marca/Model : LADA 1500
Caroserie/numar usi :4
Kilometraj : 159547
An de fabricaţie : 1985
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1491, BENZINA SI GPL, NON-EURO
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 12/8/10
Nivel de echipare : STANDARD
Detalii nivel de echipare/dotări :
Detalii nivel de siguranţă :
Alte comentarii : Foarte bine intretinuta de catre fostul propietar,are ITP pana in 09.2011, asigurare valabila pana in decembrie anul asta,instalatia de gpl este montata pe masina dar nu a mai gasit actele la ea asa ca eu fie vand masina cu totul la 1200 RON, fie daca o vrea cineva poate sa vina sa o ia la 100 RON(instalatia)
Caroseria este excelenta,totul functional pe ea, masina circula zilnic eu facand naveta cu ea, are carburator de Dacie si chiar si pe benzina consumul e cat se poate de ok!
mai am si piese noi la ea si de asemenea un carlig original, nou-nout, cu tot cu instalatia electrica inca nemontat!
Preţ : 1200 RON
Numele vânzătorului : DAN ALEXANDRESCU
Telefon de contact :

Caroserie/numar usi :4
Kilometraj : 159547
An de fabricaţie : 1985
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1491, BENZINA SI GPL, NON-EURO
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 12/8/10
Nivel de echipare : STANDARD
Detalii nivel de echipare/dotări :
Detalii nivel de siguranţă :
Alte comentarii : Foarte bine intretinuta de catre fostul propietar,are ITP pana in 09.2011, asigurare valabila pana in decembrie anul asta,instalatia de gpl este montata pe masina dar nu a mai gasit actele la ea asa ca eu fie vand masina cu totul la 1200 RON, fie daca o vrea cineva poate sa vina sa o ia la 100 RON(instalatia)
Caroseria este excelenta,totul functional pe ea, masina circula zilnic eu facand naveta cu ea, are carburator de Dacie si chiar si pe benzina consumul e cat se poate de ok!
mai am si piese noi la ea si de asemenea un carlig original, nou-nout, cu tot cu instalatia electrica inca nemontat!
Preţ : 1200 RON
Numele vânzătorului : DAN ALEXANDRESCU
Telefon de contact :
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 20 Aug 2010, 21:18, modificat 1 dată în total.
Motiv: ...
Motiv: ...
- DORTMUND
- Incepator