Dezmembrez Mondeo MK3 1.8, benzina, CHBA1
Detin masina de apr. un an, am adus-o personal din UK si pot spune fara a exagera catusi de putin ca am fost pe deplin multumit de ea din toate punctele de vedere. In afara de consumabile si freon AC n-am fost nevoit sa schimb nimic la ea. Am cumparat-o de la prim proprietar cu 124 000 mile iar acum are 135 000 si se comporta la fel de impecabil. O dezmembrez din simplul motiv ca in curand ii vor expira asigurarea si M.O.T.-ul (ITP-ul englezesc) si nu-s nebun sa dau pe taxa de prima inmatriculare mai mult decat am dat pe masina. Repet, totul e functional pe masina, motorul e foarte silentios, la 210 km/h (mai aveam pedala la 210 dar am considerat ca e suficient) se aude la fel ca la 140 km/h iar singurele piese care prezinta uzura si pe care nu le voi propune spre vanzare sunt amortizoarele. Erau moi de cand am luat masina si, cu toate gropile din Romania, se aude si un usor troncanit la flanse acum. Oricum eu am sa vand piesele ieftin tocmai pt ca nu am alta masina si din banii stransi vreau sa merg sa-mi aduc alta. Tot din Uk si cu siguranta tot Mondeo.
Pt contact pot lasa si un nr de tel: 0754565923 sau id de YM : patrick37vlad. Deocamdata e intreaga masina, de maine ma apuc s-o dezmembrez. Alte poze voi atasa in functie de cerinte.
Pt contact pot lasa si un nr de tel: 0754565923 sau id de YM : patrick37vlad. Deocamdata e intreaga masina, de maine ma apuc s-o dezmembrez. Alte poze voi atasa in functie de cerinte.
- mister0703
- Incepator
- Maşina: Ford Mondeo 2002, 1.8, 125 CP
- VIN: xxxxxxxxxxxxxxxxx