Vanzare

Huse Antiderapante ISSE, alternativa lanturilor de zapada

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Mesajde NuDerapez » 24 Oct 2010, 13:50

Huse Antiderapante ISSE

• Cresc aderenta anvelopei pe suprafete acoperite de gheata, zapada sau polei
  • Sunt foarte usor de montat (cateva minute)
  • Volanul NU vibreaza, jantele sau cauciucurile NU se deterioreaza, caroseria NU este avariata
  • Rezistente – pot fi folosite in siguranta si pe asfalt
  • La fel de eficiente, daca sunt folosite impreuna cu o anvelopa noua sau cu una uzata sau in timp ce utilizati sistemele de siguranta si tractiune (ESP, ABS, TCS)
  • Fabricate in Spania dintr-un textil patentat rezistent, folosit in constructii

Super Eco C_500.jpg

Demonstratie a performantelor si rezistentei huselor ISSE pe asfalt si pe zapada sau gheata:

Sunt comercializate cu succes in Spania, Franta, Germania si Austria. Sunt acreditate TÜV si respecta standardele de siguranta impuse de Institutul Austriac de Standardizare conform Normei ÖNorm 5121.

Se potrivesc tuturor anvelopelor! Nu trebuie decat sa ne trimiteti Latimea, Talonul si Diametrul anvelopei dumneavoastra si va vom spune care produs vi se potriveste! Transportul este gratuit oriunde in tara. Livrarea se face in aproximativ 2 zile lucratoare.

Puneti-va in miscare cu ISSE!

Pentru mai multe informatii, intrebari si comenzi sunati la 0743.044.274. Reducere de 5% pentru membrii ClubFord!
Fişiere ataşate
ISSE IN AMBALAJ.jpg
C_800.jpg
CLASIC_C_600.jpg
CLASSIC_C_700.jpg
Husele sau textilele antiderapante ISSE sunt rezistente, se monteaza usor, confortul la condus ramane acelasi si nu afecteaza anvelopele sau jantele. Pot fi folosite si pe asfalt, pe distante nu foarte lungi. Sunt omologate RAR si certifcate TUV.
NuDerapez
Incepator

Re: ISSE - Huse Antiderapante Anvelope (inlocuiesc lanturile)

Mesajde lyvmh » 15 Dec 2010, 14:56

Un pret daca se poate pentru dimensiunea 205/55R16
FORD FOCUS TREND COLLECTION SEDAN 1,6 i 100 CP
lyvmh
Member

Maşina: BMW 318i, sedan

Mesajde NuDerapez » 15 Dec 2010, 15:14

Cele standard sunt 230 de lei (doua bucati).
Husele sau textilele antiderapante ISSE sunt rezistente, se monteaza usor, confortul la condus ramane acelasi si nu afecteaza anvelopele sau jantele. Pot fi folosite si pe asfalt, pe distante nu foarte lungi. Sunt omologate RAR si certifcate TUV.
NuDerapez
Incepator

Mesajde light_minded » 17 Dec 2010, 07:51

Are cineva pe masina?Isi merita banii?
light_minded
Incepator

Maşina: C-Max Ghia<2004 2.0 136cp full

Re: Huse Antiderapante ISSE, alternativa lanturilor de zapada

Mesajde Valy_RV007 » 26 Dec 2010, 15:59

Salut ! Cum fac sa comand un set de huse si sa feneficiez de reducere ? Eu am 205/55/R16; ce tipuri de huse pot sa folosesc ?
Valy_RV007
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2002

Mesajde NuDerapez » 26 Dec 2010, 23:02

Marimea potrivita este 62 (C-600 - 235 lei, C-500 - 318.68 lei). Pentru a primi produsul cu discount-ul pentru membrii ClubFord, puteti trimite mesajul cu comanda in cadrul forumului sau puteti mentiona ca sunteti membru ClubFord cand comunicati comanda. Numai bine!
NuDerapez
Incepator

Mesajde VIPER » 26 Dec 2010, 23:28

Care este viteza maxima recomandata de producator cu care se poate merge cu aceste huse?
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde NuDerapez » 26 Dec 2010, 23:38

50 km/h
NuDerapez
Incepator

Mesajde VIPER » 26 Dec 2010, 23:45

Un raspuns sincer si credibil, pretul este de asemenea mai mic decat produsele similare din Auchan, bafta la vanzare!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Valy_RV007 » 27 Dec 2010, 18:07

Buna seara ! Am incercat sa sun de mai multe ori la numarul de mai sus dar este ocupat . Daca puteti pune maine (28 decembrie) pana in ora 14 coletul la Fan Curier va rog sa ma contactati la 0721 848909 (indiferent de ora) pentru adresa de livrare. Vreau o pereche de huse din maretial foarte rezistent pentru 205/55/R16. Va multumesc ! Astept un raspuns.
Valy_RV007
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2002

Mesajde NuDerapez » 03 Ian 2011, 09:50

5% reducere ptr membrii ClubFord - sunati la 0743.044.274 . Ptr informatii, marimi si preturi, consultati site-ul nostru de huse antiderapante. Transportul este gratuit prin curier rapid oriunde in tara si foarte rapid in Bucuresti.
NuDerapez
Incepator

Mesajde vioconstrsl » 03 Ian 2011, 10:03

$1 scrie:$2re cineva pe masina?Isi merita banii?

eu am , si le-am folosit , si se conduce bine cu ele.
vioconstrsl
Ford Freak

Maşina: ford focus ghia,16vZectec-S 1,6L
VIN: 11111111111111111

Mesajde ross » 05 Ian 2011, 15:10

Va salut,

In filmul al doilea eu sunt protagonistul, am testat produsul in Sinaia, cu ocazia Galei Campionilor FRAS 2010. Probabil de la autocolantul ClubFord mi se trage ca l-au postat si aici. =D> Mai e un film mai lung un pic pe youtube.

Motivul pentru care am ajuns sa le testez a fost neincrederea ca sunt cu adevarat functionale. Inca mi se pare ciudat dar... it works :-??
Banuiesc ca este ca atunci cand eram mic si imi dadea bunica ciorapi peste ghete ca sa nu alunec.
Pot sa va spun ca prima oara mi-a fost teama ca nu urc pe panta aia (imi era teama sa si cobor - era gheata cu zapata batatorita). In film este a treia urcare cred.

Materialul folosit pare destul de gros si nu au cusaturi pe lateral, este o singura bucata de material cu o singura cusatura de imbinare, ceea ce cred ca sporeste rezistenta.
Fata de lanturi, daca sunt acceptate ca inlocuire, nu au cu ce sa zgarie jantele, nu provoaca deteriorari daca se rup (sau cel putin nu vad ce ar putea strica o bucata de material textil)
Instalarea mi-a iesit cam in 2 minute - trebuie sa le "infigi" bine pe roti inainte sa misti masina si sa treci la urmatoare faza. Se pun ca niste caciuli pe rotile din fata si se trag cat mai bine in jos, se misca masina putin in fata pentru ca partea neacoperita sa ajunga sus si se trag peste anvelope complet.
In timpul testului am mers numai pe zapada/gheata cu viteza mica - asa ca la viteze mai mari nu va pot spune cum se comporta.
Masina este echipata cu anvelope de iarna insa avand in vedere ca erau acoperite de huse nu cred ca mai are importanta ca sunt vara sau iarna.
Oricum nu va asteptati sa mergeti fara griji daca zapada este mare si se strange sub masina blocand inaintarea.

Pro:
- nu au patinat sau nu am simtit sa patineze rotile cu ele, iar temperatura exterioara era de -12gr.C
- nu au multe cusaturi
- nu s-au incarcat cu zapada
- dupa folosire se scutura si se arunca in portbagaj
- nu "zornaie" in portbagaj si sunt foarte usoare

Contra:
- te murdaresti cand le montezi, mai ales daca ai geaca pe tine pentru ca trebuie sa bagi mana pe langa roata sa le asezi un pic
- risc de deteriorare daca nu se folosesc pe zapada/gheata
- pretul relativ maricel

In concluzie eu cred ca acest tip de produs va poate scoate din necaz daca este cazul dar ar fi bine sa aveti la voi si nisip, lopata, etc.

Ceea ce am scris face referire la husele testate de mine, model Classic C-600. Nu cunosc calitatea altor produse similare.

Va doresc drumuri bune si La Multi Ani! :D
BDT Ford
Focus MK3
ross

Maşina: Ford

Înapoi la Vanzare