Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Moderatori: KomandantuR, adicristea
de marrakech76 » 28 Oct 2010, 07:24
frate ce ai facut tu aici e gresit !!!!
da capacu jos !!!
si taie toata covata aia de plastic si lasa doar rama de la suport in dreapta cum stai cu fata la masina.filtrul are nevoie de aer si volum mare de aer !
dacal alsi asa practic el iaa er aproape doar ca si inainte pe filtrul vechi prin conducta aia de grila !
tai toate plasticele alea si lasi doar lama sin muchia alterala a cutiei pe care pui o banda de metl sa se sprijine filtrul !
asa aspira aer din tot spatiul de sub capota nu doar din conducta !!
ia incearca si o sa vezi cu ochii tai schimbarea !
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 28 Oct 2010, 09:06, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Avertisment - Se recomanda ca membrii CF să folosească corect limba română, să utilizeze semnele de punctuaţie şi normele ortografice;
-

marrakech76
- Ford Freak
-
- Maşina: ford focus 2 an 2008 motor 1.6 benzina
-
de marrakech76 » 28 Oct 2010, 07:43
fratilor din romania voi santeti dusi rau cu pluta !
teste dyno etc fizica chimie tehnologie cand vad ce aberatii scrieti aici ma doare mintea !
santeti mai rau ca babele alea pensionare sa mor io daca nu !
va suparati sau nu asta e !
eu va jur cu mana pe inima sau biblie ca lam montat personal pe un ford focus facelift sau mk2 sau hatchback fabricat 2008 benzina .
singur l_ am instalat in 20 de minute . rezultate?
aveti nevoie doar de condus 2 minute si le simtiti singur .
omu asta degeaba a luat premiile de aur cu ele la competitiile internationale?
deloc !
dati un ban ca nu regretati ! eu am dat 50 e pe rezerva de filtrare nu 25 roni cum scrie aici dar nici asa nu regret deloc ! trebuie sa mai cumpar 4 sa imi ajunga vreo 10 ani. pana si sunetul sport care il scoate suna ca la un mercedez amg sport cu dubla iesire la gazel de esapament !este extraordinar. inainte cand urcam o panta c 4 persoane in masina la benzinar era puturos rau.acuma cu filtru asta inca urca in viteza lejer!
nu domnilor nu merge mai bine ! acuma zboara ! daca eu mint ma contactati si va dau eu banii pe fiecare filtru in parte cu toate ca nam nici o treaba cu filcorul.daca nu mint atunci nu mai tot bateti din gura ca pensionarii aia ce nu au bani in buzunar si faceti dracului din esecu asta de ford focus o masina ca sa zic asa ! printre toate deficitele pe care le are focusul din fabrica si sant foarte multe va da omu asta un produs de aur si inca il si mai si criticati fara sa il testati.
rusine sa va fie ! nu meritati sa aveti asa ceva ! daca eram milionar in euro il plateam pe corneliu sa nu vanda nici un filtru in romania pt ca pe bune si foarte sincer nu meritati !!!!!
daca tot il montati nu faceti ca si istetu ala din pozele de la pagina 3 sau 4 sa il bage inapoi in cutia veche de filtru de aer !
aruncati capacul la gunoi si taiati absoulut toata cutia cu o lama groasa de cutit sau ce aveti la indemana. eu am taiat cu o lama de bomfaier . lasati doar partea din dreapta a cutiei mai bine zis si exact RAMA cu cele 2 picioruse care inta in suport si 2 cm din pretii fata si spate pt a baga o banda de metal sa se sprijine filtrul pe ea. am incercat si eu ca si in videourile ce le gasiti tot aici la sectiunea sta la ford monde dar din cauza vibratiilor f puternice a filtrului dupa cateva luni se redesfac suruburile de la colier. asa ca ar fi bune sa mai verificati din cand in cand racordu filtrului cu conducta originala de aer unde ati introdus filtrul ca nu cumva sa ramaneti fara el !
nu ma credeti va dau un sfat ! luati un orb faceti o tura cu el schimbati filtrul rapid si iar dati o tura cu el ! intrebatil daca simte vreo diferenta .
stiu domnilor ortografia etc nu e cazul sa faceti pe domnul profesor de romana din scoala generala pt ca nu ma deranjeaza sa raman repetent la limba romana.si 2 la mana nu mai judecati oamenii care va zic adevarul si incearca sa va ajute daca nu il cunoasteti personal sau nu va datoreaza nimic.
sa intri in ue trebuie sa ai si gandire de ue. putina decenta e bine venita.
multumesc mult noroc si putere mai mare la masina va doresc cu acest filtru.
am mai spus si o repet nu am cumparat filtrul pt economie carburant nu am facut nici o mauratoare sa vad daca consuma carburant.am cumparat acest filtru pt a face masina mai nervoasa mai puternica pt ca benzinarele sant mai puturoase ca cele diesel!
domnule corneliu felicitari inca o data si sper sa o tineti tot asa pe viitor !
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 28 Oct 2010, 09:01, modificat 1 dată în total.
Motiv: BAN 5 zile - Membrilor le este interzisa a) folosirea de cuvinte sau expresii de natură să aducă jigniri sau ofense altor membri.
-

marrakech76
- Ford Freak
-
- Maşina: ford focus 2 an 2008 motor 1.6 benzina
-
Înapoi la Vanzare