Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Aduc la comanda anvelope NOI Germania - preturi excelente

11 Noi 2010, 11:54

Am posibilitatea sa aduc pentru colegii forumisti anvelope noi din Germania. Pretul acestora este compus din pretul cerut de depozit + transport si rezultatul este mult sub preturile din Romania, plus ca anvelopele sunt noi, NU sunt resapate sau de productie discutabila... Pot asigura direct livrare Germania - destinatie client. Pretul la transport difera in functie de zona unde se livreaza si de perioada in care facem transportul.

Sistemul este simplu: imi spuneti dimensiuni / sezon / marca preferata si locatia unde doriti sa soseasca, eu va comunic pretul / disponibilitatea pe stoc si veti plati valoarea in avans in contul meu la ING. Din momentul platii dureaza aprox. 7 zile livrarea efectiva.

Nu este nici o smecherie, eu am cumparat recent un set de 4 cauciucuri Goodyear 195/50R15 Vector4 seasons la pretul de 300 euro + 80 transport. In Romania nu am gasit aceste dimensiuni la acest tip de cauciuc, doar comanda speciala, iar pretul ar fi fost la 650-700 lei/buc. Deci au costat 1600 lei in loc de 2600-2800 lei.

Va astept sa discutam, strict la subiect.

OFER MAXIMA SERIOZITATE SI PRETIND MAXIMA SERIOZITATE.

Re: Aduc la comanda anvelope NOI Germania - preturi excelente

11 Noi 2010, 15:33

Goodyear Vector 4 Seasons nu e 650 lei bucata :|

11 Noi 2010, 16:19

Poti sa spui unde si cu cat ai gasit stimabile? 195/50 R15 sa fie? Daca tot gusti mancarea....mananca. Eu in Bucresti atat am primit oferta de la Premio. Multumesc!

11 Noi 2010, 16:25

vreau si eu un pret pentru Goodyear UG7 195/60/15.
ms

11 Noi 2010, 16:44

Ai mp. Multumesc

11 Noi 2010, 17:08

$1 scrie:$2oti sa spui unde si cu cat ai gasit stimabile? 195/50 R15 sa fie? Daca tot gusti mancarea....mananca. Eu in Bucresti atat am primit oferta de la Premio. Multumesc!

daca insisti, uite aici: http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... owigan=GAN
(sper sa mearga linkul direct). livrare la usa direct de la Delticom Germania, factura si garantie de retur.

si probabil mai sunt si altii. ei nu au chiar cele mai mici preturi din RO la cauciucuri, dar avantajul lor e ca au foarte multe modele. eu am comandat in trecut de la ei si a fost foarte OK, deci nu vorbesc din auzite.

11 Noi 2010, 17:51

la ce pret poti sa aduci 4 bucati:
http://anvelopejantepromotii.ro/anvelop ... hp?cod=975

?

11 Noi 2010, 19:24

Pai, tati e cumva piata din Romania ce ai citat tu si nu stiu eu?! La aceeasi bani am luat si eu din Germania...nu ai demonstrat nimic. Ai intarit doar ce ziceam si eu, ca renteaza luat de afara....

[quote="addy2002,807522"][quote="narcisiulian,807498"]Poti sa spui unde si cu cat ai gasit stimabile? 195/50 R15 sa fie? Daca tot gusti mancarea....mananca. Eu in Bucresti atat am primit oferta de la Premio. Multumesc![/quote]
daca insisti, uite aici: http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... owigan=GAN
(sper sa mearga linkul direct). livrare la usa direct de la Delticom Germania, factura si garantie de retur.

si probabil mai sunt si altii. ei nu au chiar cele mai mici preturi din RO la cauciucuri, dar avantajul lor e ca au foarte multe modele. eu am comandat in trecut de la ei si a fost foarte OK, deci nu vorbesc din auzite.[/quote]

11 Noi 2010, 19:26

@Ionutblv - am trimis mesaj privat

11 Noi 2010, 20:14

205/55/R16 - iarna

11 Noi 2010, 23:28

205/50/r16 un pret pt 4 anvelopede iarna si in cat timp ar veni daca as da comanda

11 Noi 2010, 23:33

Mondy man - ai mp
mafteiu - ai mp imediat

12 Noi 2010, 08:58

pret pentru anvelope 205/55/r16?
ce marci?

12 Noi 2010, 11:08

vara sau iarna, all season? sa stiu ce iti trimit.

12 Noi 2010, 11:27

salut
Ce nu inteleg eu ,este vrun secret pretul sau oferta facuta de tine?
pt ca pe foarte multi va vad vorbind pe privat,poate si altii sunt interesati de pretul tau sau de oferta ta.Nu crede-ti ca ar fii mai ok daca ati raspunde direct pe forum?

Imi cer scuze daca m-am bbagat ca musca in lapte,dar daca tot se raspunde e ok sa stie si ceilalti.

Problema nu este doar aici ,ci si la probleme mai mari unde poate vor sa stie si altii cum au fost rezolvate

12 Noi 2010, 12:16

In primul rand hai sa ne referim la ce e aici nu la capra vecinului.
In al doilea rand, te intereseaza ceva? Ca vad ca nu ai intrebat nimic. Fa o sesizare administratorilor daca te nemultumeste atitudinea generala pe forum, nu imi spune mie, ok?
Nu e nici un secret dar hai sa iti explic si tie si altora care gandesc la fel in ce ma priveste...de altii nu stiu: pe privat fac o oferta individuala fiecaruia, ii acord mai multa atentie fiecaruia decat pe topic, unde ar aparea liste si alte liste interminabile de cauciucuri si preturi. Si apoi stimabile, preturile mele difera si de la zi la zi, caci piata in Germania nu e ca noastra, ea se misca mult mai rapid...daca pun aici public preturi diferite la acelasi cauciuc, o sa zici ca sunt neserios. Haideti sa gandim inainte sa acuzam, iar daca nu stim, sa intrebam inainte de arata cu degetul sau a generaliza.

Multumesc!

12 Noi 2010, 15:40

205/55/r16 ?ce marci?
anvelope de iarna ma intereseaza

12 Noi 2010, 15:55

$1 scrie:$2n primul rand hai sa ne referim la ce e aici nu la capra vecinului.
In al doilea rand, te intereseaza ceva? Ca vad ca nu ai intrebat nimic. Fa o sesizare administratorilor daca te nemultumeste atitudinea generala pe forum, nu imi spune mie, ok?
Nu e nici un secret dar hai sa iti explic si tie si altora care gandesc la fel in ce ma priveste...de altii nu stiu: pe privat fac o oferta individuala fiecaruia, ii acord mai multa atentie fiecaruia decat pe topic, unde ar aparea liste si alte liste interminabile de cauciucuri si preturi. Si apoi stimabile, preturile mele difera si de la zi la zi, caci piata in Germania nu e ca noastra, ea se misca mult mai rapid...daca pun aici public preturi diferite la acelasi cauciuc, o sa zici ca sunt neserios. Haideti sa gandim inainte sa acuzam, iar daca nu stim, sa intrebam inainte de arata cu degetul sau a generaliza.

Multumesc!

Salut
Nu o lua ca un repros,dar mai navigasem pe forum inante de asta ( de a scrie ce ti-am scris) si te tot loveai de ai Mp (la o problema serioasa),asa ca nu te acuzam pe tine de ceva.

si ca tot m-ai intrebat da vroai un pret la anvelope de iarna pe 16 205/55 R16
Ok si daca vrei sa faci individual pot spune "ca se discuta cu fiecare individual sau ii trimiti si privat, la asta m-am referit,nu am vrut sa acuz

Imi cer scuze inca o data ca m-am razbunat fix pe tine

O zi cat se poate de buna

12 Noi 2010, 16:23

Pentru ca si mihaicnx si adypetre doresc aceleasi dimensiuni de cauciuc de iarna, astazi iata pretul:

Matador nordica M+S 91T- 352 LEI
GOODYEAR ULTRAGRIP 7+ M+S 91H - intre 475 lei

Acestea sunt singurele care au preturi sa zic comparabile la data de azi cu ce gasim la noi in comert pentru 205/55R16 si au si marcaj M+S.Transport inclus (concret discutam daca va hotarati sa mai verific o data)
Preturile pot sa nu fie cele mai bune de pe piata, sunt cele oferite de mine.
Valabilitate: 24 ore. Fabricatie: productia curenta, nu mai vechi de 24 luni - in general sunt 2010 toate.
Subiect închis