Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand sony ericsson x10 mini pro nou nout

03 Feb 2011, 18:12

cumprata pe puncte de la vodafone. nefolosit. cutia a fost deschisa doar pentru a verifica telefonul. card 2gb, hands free. pret 699 fix. transport suportat de cumprator
Fişiere ataşate
s.jpg

Re: Vand sony ericsson x10 mini pro nou nout

03 Feb 2011, 18:34

Transport... de unde? E draguta jucaria, iar pretul e relativ bun (in sensul ca-n comert sunt de la 750 RON in sus, la fel de nou).

04 Feb 2011, 09:30

$1 scrie:$2ransport... de unde? E draguta jucaria, iar pretul e relativ bun (in sensul ca-n comert sunt de la 750 RON in sus, la fel de nou).

din timisoara. trimit eventual si prin posta ca sa fie transportul mai putin. Nu stiu ce ai vreut sa zici prin ,,la fel de nou'' dar al meu chiar nu are nicio secunda vorbita sau chestii de genu.

04 Feb 2011, 09:52

Pai sta am si vrut sa zic, e aproape ca-n magazin in sensul ca telefonul nu e folosit, e deschis doar pachetul.

Ok, bafta (ar fi bine sa iti treci locatia in profil oricum, nu se stie cand e nevoie de ea).

06 Feb 2011, 16:12

$1 scrie:$2ai sta am si vrut sa zic, e aproape ca-n magazin in sensul ca telefonul nu e folosit, e deschis doar pachetul.

Ok, bafta (ar fi bine sa iti treci locatia in profil oricum, nu se stie cand e nevoie de ea).

totusi, esti interesat de telefon ?

06 Feb 2011, 18:02

Aproximativ! Adica as vrea un astfel de telefon, insa nu sunt hotarat. Daca e ceva, te caut.

PS. Atentie MARE la UP-ul la mai putin de 3 zile ;)!
Subiect închis