Vanzare

de sters the mircea

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

de sters the mircea

Mesajde olimpiu1983 » 23 Mar 2011, 19:56

buna seara !
puteti face comenzi si aici http://en.cikcar.pl/info.php?id=080409: ... a_ii&on=on.

cred ca mi-am gasit cotiera necesara pentru masina mea, ford fiesta 02.2001.
multumesc !
olimpiu1983
Ford Freak

Maşina: ford focus 2

Re: Tavite portbagaj, covorase / presuri personalizate, bandouri

Mesajde rad-deva » 24 Mar 2011, 19:51

Ar trebui specificat foarte clar ca preturile NU contin TVA. Am intrebat telefonic la firma pretul pentru un set de covorase textile si culmea, e acelasi cu cel de aici. Nici vorba de reducere. Astazi am primit covorasele, sunt ok, insa am platit pretul normal si curieratul partial (NU gratis cum scrie aici pe forum). Care e inlesnirea acordata membrilor forumului? Pot atasa oricand o copie a facturii. Rog administratorii sa ia masuri ! UNA ZICEM ALTA FACEM !!!!! Nu prea e corect din partea firmei !
rad-deva
Gold Member

Maşina: ford ranger wildtrak
VIN: 6fppxxmj2pgc69708

Mesajde themircea » 25 Mar 2011, 09:07

Salut!

rad-deva - M-am saturat de aberatii!
Noi putem sa scriem cat vrem, dar se pare ca degeaba. In tara asta dispare uzul cititului si capacitatea de mai intelege cuvantul scris.

De unde ai scos-o ca nu contin TVA?!
Pe site scrie clar, negru pe alb, ca toate preturile contin TVA.
Pe forum, toate preturile pe care le scriu eu, sunt cele finale, cu tot cu TVA - logic.
La telefon ti s-au spus aceleasi preturi!
Ai primit factura in coletul cu covorase - sunt aceleasi preturi.
In intrebarea ta, cu doua posturi mai sus, mi-ai cerut preturi, si te-am indrumat tot catre site. Ce poate fi mai clar?
Asa cum se vede din fiecare link pe care il pun, eu promovez pe acest forum produsele firmei Rimi din Timisoara.
De ce ar fi "culmea" ca sunt aceleasi preturi?

Cat priveste reducerile pentru forum, sistemul complet este scris de zeci de ori pe acest topic. (Il reproduc si mai jos) Trebuia doar sa-l citesti... dar aparent nu este cazul.
Mai mult, in acelasi post in care ti-am raspuns tie (alaltaieri, 23.03), i-am raspuns si lui ancaiulian si e scris totul intr-un rand si jumatate. Scurt, clar si la obiect.

Reduceri in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare
• la tavite, bandouri sau cotiere– 10% reducere sau curierat gratuit;
• la covorase (cauciuc si mocheta)– curierat de plata (partial) 15 ron, indiferent cate seturi de covorase sunt in livrare.
• la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit
• la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare – reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 154 ron

Unde ai citit tu ca la covorase cumparate singure, ai curierat rapid gratuit?
"Inlesnirea", la un set de covorase este diferenta de 8 ron intre ceea platesc cei care comanda de pe site si ce ai platit tu (vezi factura). Acei 8 ron noi ii suportam, nu tu!
Daca 8 ron economie (aprox 6.5%) la un set de covorase ti se pare putin, asta e deja la aprecierea ta.
Chiar te rog sa atasezi o copie a facturii ca sa se vada clar ca e totul EXACT asa cum este scris pe acest topic si pe site.

De unde pana unde "una zicem alta facem"?
Va rog sa intrebati pe topic! PM-ul isi are rostul doar pentru date confidentiale.
0256/275273 0720.699655 (L-V 8-18 ; S 9-15)
Daca nu raspund la mesaje in maxim 48 de ore, inseamna ca nu am primit notificare si va rog sa sunati sau sa trimiteti mail.
themircea
Member

Maşina: Laguna 1.6 16V & Transit 2.2 140 CP ;ex Granada 2.3 V6

Mesajde verga_Cip » 25 Mar 2011, 20:16

Accesul la prezenta sectiune nu este ingradit, insa se cere ca facilitate acordarea de reducere MEMBRILOR ACF (Asociatia ClubFord). Asadar, nemultumirea lui Rad_Deva mi se pare deocamdata indreptatita, respectiv dvs. NU ati lamurit convingator problema asta.

$1 scrie:$2Reducere 10% sau transport gratuit (maximul dintre cele doua) pentru membrii Club Ford. >:D<

Ori, reducerea se acorda prin combinarea a 2 produse..eu asa inteleg, iar transportul nu e gratuit.

Va rog sa remediati problema.

Multumesc.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde themircea » 26 Mar 2011, 08:29

Salut!

verga-cip - banuiesc ca ai citit postul meu anterior, nu? Consider ca am explicat acolo clar.
Cum mama dracului poate rad-deva sa spuna ca "preturile nu contin TVA", atata vreme cat are factura de la noi in mana si vede negru pe alb acolo?

Cat priveste prima ta fraza - sistemul de reduceri pentru forum este scris de zeci de ori pe acest topic si il gasesti chiar si in postul meu anterior.
Ergo: se acorda facilitati, nu putine si nu mici pentru membri acestui forum - nici macar nu am facut diferentiere daca ei sunt, sau nu, inscrisi in asociatia Club Ford.

1. Eu am raportat postul lui olimpiu1983 care posteaza reclame catre alte firme pe topicul nostru. Nu doar o data, ci insista si mai posteaza o data. Nu contravine aceasta regulamentului?
Lasand la o parte regulamentul, care pare a deveni optional pentru multa lume, la fel ca si legile acestei tari, olimpiu nici nu-si bate capul sa calculeze cat i-ar iesi adusa in tara acea cotiera si sa compare cu preturile noastre. Atentie, asa cum scrie in sistemul de reduceri din postul meu anterior, la cotiera noi oferim curierat rapid gratuit. Evident, ca de obicei in aceasta tara, e mai "cool" sa pari destept decat sa fii destept.
2. postul lui rad-deva este scris integral cu bold si cu rosu. S-a schimbat cumva regulamentul si este permis asa ceva?
3. citatul pe care l-ai scris tu Reducere 10% sau transport gratuit (maximul dintre cele doua) pentru membrii Club Ford. este din primul post. Pe vremea aceea ce produse vindeam? Te rog sa verifici in prmiul post la ce se refera acea reducere. Da, ai descoperit deja: la tavitele pentru portbagaj. Asa cum se vede, in sistemul de reduceri postat de zeci de ori si pe care-l gasesti si in postul anterior, de acea reducere s-a pastrat si, mai mult, s-a propagat si la bandouri si la cotiere, in monentul cand acestea au aparut.

Cand am inceput sa importam si covorase, sistemul de reduceri a devenit mai complex, fara a deveni mai putin avantajos pentru forumisti - calculeaza, te rog.
Daca tot citezi din primul post, spune-mi cum puteam eu sa editez acel post ca sa introduc acolo sistemul de discount actualizat si produsele noi aparute?

Avand in vedere ca pe un forum, destinat celor care se presupune ca citesc, cele 4 randuri ale sistemului de reduceri se dovedesc a fi prea mult pentru a fi intelese, vom schimba modalitatea de acordare a reducerilor. Va fi mai simpla, dar cei care stiu sa citeasca si sa socoteasca vor vedea ca e mai dezavantajoasa decat precedenta.
Va rog sa intrebati pe topic! PM-ul isi are rostul doar pentru date confidentiale.
Daca nu raspund la mesaje in maxim 48 de ore, inseamna ca nu am primit notificare si va rog sa sunati sau sa trimiteti mail.
themircea
Member

Mesajde verga_Cip » 26 Mar 2011, 10:27

$1 scrie:$2Ergo: se acorda facilitati, nu putine si nu mici pentru membri acestui forum - nici macar nu am facut diferentiere daca ei sunt, sau nu, inscrisi in asociatia Club Ford.

Diferentierea o poti face prin status/profil, unde scrie daca este membru ACF.

PS: am sa discut si eu cu colegii implicatiile si revin cu niste detalii!

Am revenit. DECI: Daca nu exista contract intre firma si ACF nu este obligata sa acorde reduceri diferentiate intre membru forum si membru ACF

Asadar, reducerea este necesara, dar nu trebuie sa difere intre membru al forumului si membru al Asociatiei!
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde rad-deva » 26 Mar 2011, 19:40

Cum mama dracului poate rad-deva sa spuna ca "preturile nu contin TVA", atata vreme cat are factura de la noi in mana si vede negru pe alb acolo?

In primul rand te rog sa-ti revizuiesti limbajul. Atata timp cat esti nervos te sfatuiesc prieteneste sa-ti gasesti alte ocupatii, altele decat intratul pe forumul asta. Un limbaj neadecvat nu-ti aduce prejudicii doar tie, ci si firmei pe care o reprezinti.

Citind in ultimul tau post, din nou procedezi gresit. Nu cred ca esti in masura sa arunci chestia cu cine se da destept si cine chiar este. Oricum nu esti absolut deloc indreptatit sa etichetezi public o persoana. Nu mai continui pe tema asta, esti suficient de destept sa-ti dai seama ce am vrut sa spun.

Revenind la preturi, doamna cu care am vorbit la telefon mi-a spus ca "presurile sunt in jur de 120 lei". Uitandu-ma ulterior pe factura, ele erau intr-adevar 122 lei, pret fara tva. Cum la fel mi-a spus ca sistemul de prindere e 12 lei, nespecificand ca pretul nu include tva, ajungand de fapt in jur de 15 lei.

De aici am dedus ca preturile afisate aici nu contin tva, din moment ce un reprezentant al firmei dvs. (doamna cu care am vorbit la tel) mi-a dat preturile fara tva.
rad-deva
Gold Member

Maşina: ford ranger wildtrak
VIN: 6fppxxmj2pgc69708

Mesajde themircea » 27 Mar 2011, 13:34

EX TEMPORE: Avand in vedere ca aceasta discutie tinde sa aiba proportii epice, fara a transpare vreun sens sau finalitate, pentru conformitatea confruntarii informatiilor legate de site trebuie sa incep prin a scrie ca incepand de ieri, Sambata, 26.03, preturile la covorasele de mocheta au crescut putin. Pe site, in acest moment apar deja preturile noi, dar la momentul comenzii clientului in discutie, pretul pentru covorasele din Elegant velour in configuratie standard era 120 ron (pret de altfel luat in considerare in calculul de mai jos).

rad-deva - Absolut incredibil! Totul este scris negru pe alb, peste tot, iar tu sustii ca nu-i asa. Si te miri ca sunt nervos?
Vorbesti despre limbaj neadecvat. Cum ramane cu afirmatiile tale "una zicem alta facem", "Rog administratorii sa ia masuri" etc? Acestea sunt adecvate, realiste, fondate, politicoase, normale?

Desi ai factura in mana, insisti ca preturile scrise pe site si pe forum nu contin TVA!
Mai nou, de unde ai scos si ca "sistemul de fixare este 12 ron + TVA, adica aproximativ 15 ron"? Scrie peste tot ca este 6.2 ron/buc - vezi si pe factura atasata mai jos.

E scris peste tot, de sute de ori: la covorasele de mocheta, preturile depind de configuratia aleasa (materiale, margini, prinderi). De altfel, vezi si raspunsul meu catre tine (23.03) cand ai intrebat de covorasele de Fiat. Neconcordante, ceva? La telefon, nimeni, niciodata, nu ar fi avut vreme sa stea sa asculte intreaga configuratie pe care o doresti si sa-ti calculeze pretul in functie de configuratie.
Atata vreme cat totul este scris, orice repetare verbala este superflua, cronofaga si inutila. Scripta manent, verba volant!
Toate preturile sunt negru pe alb pe site, dar sunt detaliate in mod analitic si in multe posturi ale acestui topic.
Repet: noi putem scrie, dar n-are cine sa citeasca. Si, in plus, nu consideram ca a intelege o factura e chiar asa o filosofie...

Desi inutilitatea detalierii de mai jos a fost demonstrata deja pentru oricine a citit posturile anterioare, hai sa mai pierdem putin timp.
Preturi cu (da, CU) TVA.
- ai cerut covorase din velur Elegant negru - pretul era (pana ieri) 120 ron (atat pe site, cat si pe topic)
- ai cerut margine surfilata negra - pretul e 8 ron (atat e pe site, atat e pe topic)
- ai cerut 4 sisteme de fixare ovale complete (cate doua la fiecare din covorasele din fata) - pretul e 6.2 ron/buc (atat e pe site, atat e pe topic)
- ai cerut covoras pentru tunelul median, dimensiuni 20x60 cm - pretul e 15 ron (atat e pe site, atat e pe topic)
- esti de pe forum, prin urmare, ai platit doar 15 ron curierat, nu 23 asa cum scrie pe site - asta ti-e reducerea pentru forum la covorase, asa cum scrie peste tot.
E corect pana aici, sau iar ceva nu contine TVA?

Sa vedem pretul final al configuratiei covoraselor, desi nu ar fi fost necesar un efort prea mare pentru a-l calcula: 120 + 8 + 6.2x4 = 152.8.
Ia vezi tu, cat ai pe factura? 122.5+TVA = 151.9
Hmmm, chiar mai ieftindecat iese din calcul, nu?

Tot pe factura atasata mai jos se vad si preturile covorasului pentru tunelul median, precum si cel al curieratului. Vezi vreo neconcordanta?

Nu tu ai facut comanda? Nu sunt preturile pe site? Era mult de citit?
Mii de clienti persoane fizice, colegi de pe acest forum, reprezentante, distribuitori sunt uimiti de calitatea acestor covorase. Tu despre asta amintesti in doua cuvinte "sunt OK" si in rest ne contrazicem aiurea despre lucruri foarte clar scrise si foarte simplu de inteles.

Mai mult, conform politicii noastre si conform legii (detalii si pe site-ul nostru pentru cine citeste), daca erai nemultumit de ceva puteai sa returnezi covorasele (in conditiile legii - detalii pe site sau in lege) si iti returnam banii. Nu, e mai bine sa facem valva ca preturile vezi-Doamne nu contin TVA si "administratorii sa ia masuri".

Aruncatul cu noroi e o meteahna romaneasca. Cine e realist si judeca la rece sigur imi da dreptate. E mai simplu sa criticam nefondat, sa calomniem, sa vorbim de rau din pura plictiseala sau lipsa de cunostinte.
Asa cum demonstreaza zilnic presa romaneasca, orice lucru negativ prinde extrem de repede si suscita audienta maxima. De asemenea, orice prostii sustinute suficient de hotarat, pot parea adevarate in pofida realitatii, evidentei, bunului simt si oricarei demonstratii contrare, oricat de argumentata si solida ar fi aceasta. Momentul interesant, palpitant, este acela al aruncarii noroiului. Demonstratiile contrare, retractarile, dezmintirile nu sunt interesante pentru ca apeleaza la logica, nu la scandal.
Motivul? Exact ca si in cazul de fata: oamenii nu au rabdare sa citeasca sau sa se documenteze, nu-si bat capul sa inteleaga si, conform spiritului balcanic, se grabesc sa reactioneze cum "le vine la gura", fara a gandi un minut in plus, fara a incerca sa se documenteze sau sa verifice, fara a pune o intrebare politicoasa pentru clarificarea vreunei false perceptii.
Fişiere ataşate
fact Steolea.jpg
themircea
Member

Mesajde verga_Cip » 27 Mar 2011, 13:50

rad_deva, vreau sa vad si eu in scan la factura aia pe care tu o folosesti in discutia curenta. multumesc!
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde themircea » 27 Mar 2011, 18:02

verga-cip - pai, e deja factura in postul meu imediat anterior (fix inainte de intrebarea ta). Pe topic am pus factura sectionata si am acoperit datele de facturare si livrare ale lui rad-deva pentru a-i pastra "anonimatul" de forum.

Tuturor - m-am mai gandit in ultimele cateva ore si am ajuns la o concluzie.
De multa vreme, toti colegii mei se mira cum de am rabdare cu unele din "personalitatile" pe care le intalnesc pe forumuri. Cum de stau sa le tot raspund si sa le explic atata vreme cat e clar ca e in van.

Mi-am dat seama ca ei au dreptate.
Mi-am dat seama ca am pierdut timp mult, nepermis de mult, raspunzand in mod detaliat, dar a priori steril prin prisma rezultatului, unora care demonstreaza de la bun inceput ca nu se obosesc sa citeasca (ce or fi cautand pe un forum unde mesajul scris e totul?), nu se deranjeaza sa gandeasca (e evident din modul in care ricoseaza din ei argumentele logice), si mai si au aceasta atitudine incalificabila. Au mai fost pe acest forum doua-trei cazuri, dar acesta de acum ma face sa spun: destul!

Prin contrast, mi-am dat seama ca daca fiul meu mi-ar fi cerut sa-i acord lui timpul pe care l-am pierdut cu acest din urma caz, probabil l-as fi refuzat spunandu-i ca am de lucru.
Nici nu are sens sa explic mai mult.

In consecinta, voi face exact ceea ce colegii mei din firma insistau sa fac de mult. Vom inchide acest topic.

Vreau sa multumesc sutelor de colegi de forum care au fost clientii nostri in toti acesti ani. Cu certitudine si datorita lor am ajuns (probabil) cei mai mari importatori din tara pentru tavite de portbagaj si covorase speciale pe model de masina.
Vreau sa le cer scuze sutelor de colegi de forum cu care am colaborat atat de bine pentru faptul ca incheiem aici acest topic, dar sunt sigur ca ei vor intelege foarte bine de ce facem acest lucru si ne vor fi alaturi si in continuare.

Vreau sa-i asigur de tot respectul nostru si de faptul ca le stam la dispozitie si pe mai departe, atat prin sutele de distribuitori pe care-i avem in toata tara, cat si prin comanda directa de pe site-urile noastre:

http://www.rimimg.ro/catalog
http://www.covoraseauto.ro
http://www.taviteportbagaj.ro
http://www.presuriauto.ro

Sanatate si sa auzim de bine!
themircea
Member

Mesajde verga_Cip » 27 Mar 2011, 19:48

inchis la cerere!
verga_Cip
1nsane Member

Înapoi la Vanzare