Marca/Model : Ford Focus X-TREND
Caroserie/numar usi : 4 (berlina - 3 volume)
Kilometraj : 159670
An de fabricaţie : 07/2004
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.8l TDCI 100 CP / diesel / Euro 3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 7 / 5.6 / 6
Nivel de echipare : X-Trend
Detalii nivel de echipare/dotări : aer conditionat, 4 airbag-uri, geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite, proiectoare de ceata, parasolar spate, gri metalizat, volan reglabil inaltime/profunzime, scaun sofer reglabil inaltime, bancheta fractionabila 1/3 - 2/3, CD cu telecomanda la volan, faruri reglabile electric, telecomanda
Detalii nivel de siguranţă : ABS, airbag, imobilizator electronic (cheie cu cip - standard)
Alte comentarii : CD-6006 (are magazie interna de 6 CD-uri), pre-echipat cu instalatie antena telefon (trebuie realizate conexiunile catre bord), kit distributie completa la 135000 km, 4 cauciuri de iarna (<8000km) pe jantele de tabla originala, 4 cauciuri de vara Michelin pe jante de aliaj originale Ford, roata de rezerva niciodata utilizata, masina atent intretinuta atat in Franta cat si in Romania
Preţ : 5000 Euro discutabil (va rog negociere de bun simt via telefon si mesaj, nu vreau sa transform topicul in licitatie)
Numele vânzătorului : via forum
Telefon de contact : 0733 104 768
Masina a fost adusa din Franta, ii cunosc istoricul, o conduc de 72000km. In Romania a facut 29000 km, in 2,5 ani. A fost inmatriculata in Romania in octombrie 2010 (i-am platit taxa de inmatriculare, o "placere"). Este o masina foarte comoda cu un portbagaj imens.
Masina este in stare foarte buna si ingrijita (fiind curata se vad tot felul de reflexii in poze). De culoare gri metalizata, geamuri fumurii. Are ITP valabil pana in octombrie 2012. Are schimbate filtrele de ulei&motorina regulat (schimb uleiul la 10000km), are schimbate discurile pe fata, placutele sunt recente, la fel si filtrul de polen. Evident distributia a fost mentionata mai sus.
PRECIZARE IMPORTANTA - NU FAC SCHIMBURI! Am deja o alta masina, doresc doar sa o vand pe aceasta. Poate fi vazuta doar in Bucuresti (inmatricularea pe Bihor nu complica in nici un fel vanzarea eu sunt proprietarul). Sunt grabit, deoarece nu vreau sa stea prea mult in fata blocului.
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-