Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand jante originale Ford pe 14

03 Mai 2011, 23:57

Jante originale in 5 spite foarte bine ingrijite cu tot cu cauciucuri de vara foarte putin uzate . Pret 650 ron .
Mai am la vanzare :
- o bara fata noua pt Fiesta 2005 - 2008 pret 600 ron
- un parbriz f putin folosit cu o mica ciobitura de la o pietricica in partea stanga jos la 100 ron .
- kit Bixenon H4 de 55W pentru faruri , f putin folosit la 300 ron
- Kit Xenon H11 de 55W pentru proiectoarele de ceata la 300 ron .[/b]

Radu - Suceava
Tel 0766 315335
Fişiere ataşate
IMG0027A.jpg

Re: Vand jante originale Ford pe 14

04 Mai 2011, 10:45

Pffffff de postai sapt trecuta iti luam jantele cu cauciucurile ca chiar am trecut pe langa suceava, am fost la Iasi in delegatie.
Cat ar costa transportul? Zi-mi dimensiunile cauciucurilor. Evantual poze cu toate patru.

04 Mai 2011, 15:04

$1 scrie:$2ffffff de postai sapt trecuta iti luam jantele cu cauciucurile ca chiar am trecut pe langa suceava, am fost la Iasi in delegatie.
Cat ar costa transportul? Zi-mi dimensiunile cauciucurilor. Evantual poze cu toate patru.

Atasat am pus ceva poze facute cu tel mobil , dimensiunile cauciucurilor : 195/95/R14 , doua bucati sunt Pireli -Safe Energy , iar doua Firestone , ambele in V . Din cate am mai auzit pe forumuri , transportul ar fi cam de 100 de lei prin Posta Romana .

Daca mai aveti vreo intrebare va stau la dispozitie .
Fişiere ataşate
IMG0039A.jpg
IMG0038A.jpg
IMG0037A.jpg
IMG0036A.jpg
IMG0035A.jpg
IMG0033A.jpg
IMG0031A.jpg
IMG0031A.jpg (11.1 KiB) Vizualizat de 662 ori
IMG0030A.jpg
IMG0029A.jpg
IMG0028A.jpg

04 Mai 2011, 17:02

:)) de ce pui poza intreaga doar la jentile care arata bine si la restul NU?ai ceva de ascuns?

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ffffff de postai sapt trecuta iti luam jantele cu cauciucurile ca chiar am trecut pe langa suceava, am fost la Iasi in delegatie.

Atasat am pus ceva poze facute cu tel mobil , dimensiunile cauciucurilor : 195/95/R14 , doua bucati sunt Pireli -Safe Energy , iar doua Firestone , ambele in V . Din cate am mai auzit pe forumuri , transportul ar fi cam de 100 de lei prin Posta Romana .

Daca mai aveti vreo intrebare va stau la dispozitie .

04 Mai 2011, 17:10

Chiar nu am nimic de ascuns , toate jantele arata la fel , pe unele le-am fotografiat mai indeaproape sperand sa fi prins firma si dimensiunea cauciucului . daca chiar tii cu adevarat le voi baga intr-o sedinta foto profesionala :) . Iar daca as avea ceva de ascuns , asa cum pretinzi tu , crede-ma ca se pot ascunde defectele si in poze mult mai clare de o rezolutie mult mai buna . Eu nu am nimic de ascuns ci doar vreau sa
imi vand masina , iar cu toate produsele astea la pachet nu mi-o cumpara nimeni , asa ca am ajuns sa le vand separat , (jante , xenoane , bara fata , parbriz ) .

04 Mai 2011, 21:26

Speram cauciucurile sa fie 175/65/R14. Nu vreau sa pun alta dimensiune pe masina. Doar jentile, fara cauciucuri, nu le dai? Daca da, la ce pret?

04 Mai 2011, 22:18

$1 scrie:$2peram cauciucurile sa fie 175/65/R14. Nu vreau sa pun alta dimensiune pe masina. Doar jentile, fara cauciucuri, nu le dai? Daca da, la ce pret?

Ti le dau in 600 , mai bine iesi daca le iei cu tot cu cauciucuri .

05 Mai 2011, 10:27

Poze noi , mai clare !
Fişiere ataşate
95.jpg
Janta4
94.jpg
Janta3 cauciuc
91.jpg
Janta3.
90.jpg
Janta3
89.jpg
Janta2 cauciuc
88.jpg
Janta2.
87.jpg
Janta2
86.jpg
Janta 1cauciuc
85.jpg
Janta 1.
84.jpg
Janta 1

05 Mai 2011, 10:29

Continuare poze ..
Fişiere ataşate
99.jpg
98.jpg
97.jpg
Janta4 cauciuc
96.jpg
Janta4.

05 Mai 2011, 12:33

fara anvelope un pret?

05 Mai 2011, 15:19

Cum am spus si mai sus , doar jantele 600ron , dar mai bine iesi cu tot cu anvelope daca le iei pt ca sunt intr-o stare buna .

05 Mai 2011, 22:16

bine ma ceri 650 ron pe ele cu tot cu cauciucuri iar apoi zici ca fara cauciucuri le dai cu 600ro:)) trebuia sa zici si tu macar 500 ron fara cauciucuri daca sunt asa bune cauciucurile;) !scz ca m bag da asa am simtit eu

05 Mai 2011, 22:34

$1 scrie:$2ine ma ceri 650 ron pe ele cu tot cu cauciucuri iar apoi zici ca fara cauciucuri le dai cu 600ro:)) trebuia sa zici si tu macar 500 ron fara cauciucuri daca sunt asa bune cauciucurile;) !scz ca m bag da asa am simtit eu

Dar nu ai vrea dumitale sa iti dau jantele si de pomana ? Vrei cumperi , daca nu ... mergi mai departe ! Eu vreau sa imi vand atat jantele cat si cauciucurile , nu doar jantele , de asta am si pus preturile astea , cine vrea bine, cine nu, sa cumpere tot nou la preturi de 5 ori mai mari.

06 Mai 2011, 12:43

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ine ma ceri 650 ron pe ele cu tot cu cauciucuri iar apoi zici ca fara cauciucuri le dai cu 600ro:)) trebuia sa zici si tu macar 500 ron fara cauciucuri daca sunt asa bune cauciucurile;) !scz ca m bag da asa am simtit eu

Dar nu ai vrea dumitale sa iti dau jantele si de pomana ? Vrei cumperi , daca nu ... mergi mai departe ! Eu vreau sa imi vand atat jantele cat si cauciucurile , nu doar jantele , de asta am si pus preturile astea , cine vrea bine, cine nu, sa cumpere tot nou la preturi de 5 ori mai mari.

in fine cum consideri tu eu ti-am zis parerea mea.... oricum stai linistit ca nu cumpara nimeni nou cand sunt atatea second si la preturi bune

10 Mai 2011, 15:54

pretul cerut este enorm!!! probabil sunt luate de pe o fiesta din "95, ai mari sanse sa fie ovalizate. cei care vand jante sh... nu mai faceti referire la preturile de noi pt ca nu au nici o legatura (la orice produs nou ai garantie, etc).Si pt cultura ta generala niste jante noi pe 14" le gasesti linistit cu 200-220 ron/bucata. fa tu calculul! cat despre anvelope...mai bine pune anuntul ca pretul este doar pt jante iar anvelopele sun bonus.
succes!

10 Mai 2011, 20:24

$1 scrie:$2retul cerut este enorm!!! probabil sunt luate de pe o fiesta din "95, ai mari sanse sa fie ovalizate. cei care vand jante sh... nu mai faceti referire la preturile de noi pt ca nu au nici o legatura (la orice produs nou ai garantie, etc).Si pt cultura ta generala niste jante noi pe 14" le gasesti linistit cu 200-220 ron/bucata. fa tu calculul! cat despre anvelope...mai bine pune anuntul ca pretul este doar pt jante iar anvelopele sun bonus.
succes!

Domnule ... adu-mi si mie te rog jante noi cu 220 ron bucata ,originale Ford, chiar te rog , si apoi mai fa comentarii . Iar daca imi aduci jante noi pe 14 Ford ,ti le cumpar eu cu banii jos , daca nu sa nu mai vorbesti pe forumul asta in necunostinta de cauza si sa te dai destept ... ca e plina lumea de asa ceva ...
Iar referitor la anunt stiu foarte bine ceea ce jante am si ce vand .Pentru cei interesati am sa fac poze la jante din toate unghiurile sa arat ca nu sunt deloc atinse sau lovite , ba din contra sunt intr-o stare foarte buna .
Subiect închis