Vand\Schimb Samsung Galaxy S i9000 in stare f.buna - URGENT
Telefonul se prezinta intr-o stare f.buna. Display-ul arata impecabil fara zgarieturi (ii acord nota 9,9) iar spatele prezinta urmele normale de folosire specifice acestui model (nu prezinta zgarieturi, ciobituri etc). Pe rama argintie mai prezinta 2-3 zgarieturi dar nimic grav. Dupa cum spuneam telefonul se prezinta foarte bine (i-as acorda nota 9, eu fiind mai exigent). Bateria tine aprox. 3 zile (depinde cum il utilizati). Are instalat un custom rom de pe forum xda, numit Insanity (cel mai rapid rom sau cel putin asa se spune). Functioneaza cele 3 butoane (pentru cunoscatori) pentru a intra in Download - Recovery Mode, deci se poate instala cu usurinta orice rom.
Functioneaza perfect si se misca foarte bine, fara lag. Eu unul nu am avut ce sa-i reprosez.
Nu este codat.
Ca accesorii am, incarcator original, cablu usb original (dar este de Nokia) si husa piele dedicata.
Optional pot oferi si un card Kingston de 4 giga SDHC clasa 4 + adaptor = pret 25 ron
Ca schimburi accept Motorola Defy nou sau second (cer diferenta dupa caz) sau un telefon foarte ieftin + diferenta cat mai mare.
ALTCEVA NU MA INTERESEAZA DECI VA ROG SA NU INSISTATI.
Pret - 899 ron NEDISCUTABIL - pentru schimburi pretul devine 1000 ron
Contact - YMess: myke024 sau 0723722823
Functioneaza perfect si se misca foarte bine, fara lag. Eu unul nu am avut ce sa-i reprosez.
Nu este codat.
Ca accesorii am, incarcator original, cablu usb original (dar este de Nokia) si husa piele dedicata.
Optional pot oferi si un card Kingston de 4 giga SDHC clasa 4 + adaptor = pret 25 ron
Ca schimburi accept Motorola Defy nou sau second (cer diferenta dupa caz) sau un telefon foarte ieftin + diferenta cat mai mare.
ALTCEVA NU MA INTERESEAZA DECI VA ROG SA NU INSISTATI.
Pret - 899 ron NEDISCUTABIL - pentru schimburi pretul devine 1000 ron
Contact - YMess: myke024 sau 0723722823
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
- Razvan82
- Gold Member