Dacia Logan 2007, motorizare 1.4 + GPL original
Marca/Model : Dacia Logan
Caroserie/numar usi : berlina/4
Kilometraj : 30.000
An de fabricaţie : 2007
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1390 cmc, benzina & GPL, Euro 4, 75 CP
Consum benzina (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9.4 / 5.5 / 6.9
Consum GPL(urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9.8 / 6.5 / 7.5
Nivel de echipare : Laureate GPL
Detalii nivel de echipare/dotări : geamuri electrice fata, Radio CD 4x15 W cu panou detasabil, computer de bord, proiectoare ceata, oglinzi reglaj electric + degivrare, aer conditionat, instalatie GPL din fabrica.
Detalii nivel de siguranţă : 2 airbaguri frontale, ABS + EBV (repartitor electronic franare)
Preţ : 5500 EUR
Numele vânzătorului : Nic
Telefon de contact : 0742-359590
Date suplimentare: masina este a tatalui meu (~66 ani), condusa 90% de el (10% de mine), este bine intretinuta si este OK dpdv vizual si functional. Saptamana trecuta a primit revizia de 30.000 km, unde s-a schimbat kitul de distributie, filtrele si uleiul. Chiar daca nu mai este in garantie, operatiunile au fost facute in service-ul autorizat.
Masina poate fi vazuta si testata in Brasov.
Poze deocamdata doua, voi reveni in zilele urmatoare cu mai multe poze cand o voi scoate din parcare intr-un loc pretabil sedintelor foto.
Caroserie/numar usi : berlina/4
Kilometraj : 30.000
An de fabricaţie : 2007
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1390 cmc, benzina & GPL, Euro 4, 75 CP
Consum benzina (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9.4 / 5.5 / 6.9
Consum GPL(urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9.8 / 6.5 / 7.5
Nivel de echipare : Laureate GPL
Detalii nivel de echipare/dotări : geamuri electrice fata, Radio CD 4x15 W cu panou detasabil, computer de bord, proiectoare ceata, oglinzi reglaj electric + degivrare, aer conditionat, instalatie GPL din fabrica.
Detalii nivel de siguranţă : 2 airbaguri frontale, ABS + EBV (repartitor electronic franare)
Preţ : 5500 EUR
Numele vânzătorului : Nic
Telefon de contact : 0742-359590
Date suplimentare: masina este a tatalui meu (~66 ani), condusa 90% de el (10% de mine), este bine intretinuta si este OK dpdv vizual si functional. Saptamana trecuta a primit revizia de 30.000 km, unde s-a schimbat kitul de distributie, filtrele si uleiul. Chiar daca nu mai este in garantie, operatiunile au fost facute in service-ul autorizat.
Masina poate fi vazuta si testata in Brasov.
Poze deocamdata doua, voi reveni in zilele urmatoare cu mai multe poze cand o voi scoate din parcare intr-un loc pretabil sedintelor foto.
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme
"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme
"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
-

Nic_Bv - 1nsane Member
- VIN: WF0EXXGCDE8Y55186