Vanzare

Kit suspensii sport reglabile

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Kit suspensii sport reglabile

Mesajde temir » 29 Iul 2011, 01:06

Un cunoscut de-al meu are de vandut aceste subansambluri, despre care crede ca ar fi suspenii sport; nu ma pricep, n-am idee in ce masura se pune problema de compatibilitate; nu stie nici el , asa cum nu stiu nici eu, de pe ce masina au fost demontate (exista motive sa credem ca de pe un Opel Vectra) - tot ce m-a dus mintea a fost sa le fac poza din care sa reiasa, orientativ, cat sunt de lungi si de groase.

Daca intereseaza pe cineva, sa sune la numarul 0740 758 226 si sa vorbeasca direct cu detinatorul (Robert) acestor piese; nu-mi scrieti mie mesaje private, ca nici n-as sti ce sa va spun in plus fata de ce reiese din poze (kitul cuprinde doua pentru fata si doua pentru spate, adica patru bucati) si nici n-o sa frecventez forumul in urmatoarele saptamani.

Omul locuieste in Piatra Neamt si s-a gandit la un pret de aproximativ 100 euro (pentru toate patru); nu stiu daca trimite si in tara, nu stiu daca o suta de euro este scump sau ieftin, nu stiu nimic - daca cineva este interesat si vrea sa negocieze, sa-l sune cu incredere, ca omul este deschis discutiei si negociatului/combinatiilor.
SDC10010.jpg

si
SDC10013.jpg

(din punctul meu de vedere acest topic poate sa fie si inchis, ca nu mai am nimic de adaugat)
temir
Member

Maşina: mondeo ghia '95 1.8 16v
VIN: careestesinusebea

Înapoi la Vanzare