Vand cateva piese FORD FOCUS ST+Titanium
Datorita modificarilor suferite de masinuta mea pana acum am ramas cu urmatoarele piese care sunt acum de vanzare:
- bara spate Focus MK2 prefacelift culoarea albastru aquaris, din plastic, originala ford - pret 179 lei;
- set de protectii praguri Focus cu inscriptia ST, originale, se pot folosi pentru orice tip de Focus in 4 sau 5 usi, se lipesc cu banda dublu adeziva - pret 129 lei;
- volan Focus MK2 model in 3 spite, din piele, fara urme de folosinta, in stare impecabila - pret 229 lei;
- eleron Focus MK2 cu lampa stop pe frana si cu stropitor inclus, modelul din plastic, negru, pret 99 lei;
- al 3-lea stop de la eleronul de Focus ST/RS, original Hella, de culoare rosie, pret 84 lei;
- suspensie standard Focus MK2 diesel, contine 4 amortizoare + 4 arcuri, amortizoarele de pe fata sunt ca si noi, au 6-7 mii de km, originale motorcraft (au costat 700 lei, inca mai au factura si garantie), cele de pe spate nu stiu sa le mentionez starea, pret 399 lei;
- ranforsare bara fata Focus MK2 (inclusiv ST), stare impecabila, originala Ford, pret 149 lei;
- stropitoare Focus MK2, incalzite (se pot monta si pe cele care nu au incalzire), stare impecabila, originale Ford, pret 14 lei;
- set ceasuri de bord, pentru motorizare diesel, au computer de bord care afiseaza diverse mesaje, consum mediu, viteza medie etc, km la bord 157.944, pret 199 lei.
Pentru intrebari suplimentare nu ezitati sa ma contactati. Relatii pe forum sau la 0726402513. Unele preturi sunt negociabile!
Actual car: FORD FOCUS ST 2.0 ECOBOOST
Ex car: FORD FOCUS ST 2.0 TDCI
-

mihaibre - 1nsane Member
- Maşina: FORD FOCUS 2.0 ECOBOOST
.