Vand Ford Mondeo MK2,1997,diesel
Marca/Model : Ford Mondeo
Caroserie/numar usi :Combi,5 usi
Kilometraj : 223000
An de fabricaţie : 1997
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1753cm3,motorina,euro2
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : consum mediu 5,6 l/100km verificat
Nivel de echipare : ghia
Detalii nivel de echipare/dotări : clima si indicatori de stare pentru multe dotari pe care le are din fabrica gen placute de frana, apa motor-stergatoare, interval service, portiere, becuri, etc
Detalii nivel de siguranţă : ABS, airbaguri sofer si pasager fata
Alte comentarii : Masina este inmatriculata deja pe BG doar ca trebuie prelungite actele si asta costa 220 euro pe an, fara deplasare in BG, ofer act de vanzare cumparare si imputernicire pe numele celui care o va cumpara de la mine eu fiind la randul meu imputernicit sa o vand. Masina se afla in iasi si este cea de la semnatura.
Preţ : 1000 euro fix
Numele vânzătorului : Iulian
Telefon de contact : 0746-688790
Caroserie/numar usi :Combi,5 usi
Kilometraj : 223000
An de fabricaţie : 1997
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1753cm3,motorina,euro2
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : consum mediu 5,6 l/100km verificat
Nivel de echipare : ghia
Detalii nivel de echipare/dotări : clima si indicatori de stare pentru multe dotari pe care le are din fabrica gen placute de frana, apa motor-stergatoare, interval service, portiere, becuri, etc
Detalii nivel de siguranţă : ABS, airbaguri sofer si pasager fata
Alte comentarii : Masina este inmatriculata deja pe BG doar ca trebuie prelungite actele si asta costa 220 euro pe an, fara deplasare in BG, ofer act de vanzare cumparare si imputernicire pe numele celui care o va cumpara de la mine eu fiind la randul meu imputernicit sa o vand. Masina se afla in iasi si este cea de la semnatura.
Preţ : 1000 euro fix
Numele vânzătorului : Iulian
Telefon de contact : 0746-688790
-

Iullius - Gold Member
- Maşina: Ford mondeo,2.0,diesel,ghia,2009