Vanzare

Rotita scaun sofer - URGENT!

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Rotita scaun sofer - URGENT!

Mesajde Clau_logo » 02 Noi 2011, 12:30

Buna ziua tuturor!
A venit toamna si mi s-a dus si mie rotita de la scaunul de la sofer care urca si coboara scaunul.Prin urmare dupa cautari indelungi am gasit pe cineva care sa imi faca acea rotita dar problema e ca nu monteaza masina decat pentru minim 4 piese.In momentul de fata mi-a spus ca o astfel de piese costa 65 lei si prin urmare data fiind situatia si neavand ce sa fac trebuie sa dau comanda.
Printre cunoscuti cu Ford Mondeo am intrebat si am mai gasit o persoana prin urmare ne mai trebuie 2 persoane.
Rotita este facuta dintr-un material metalic tratat,bucsat si zimtat exact ca si modelul de plastic ce se afla pe masinile noastre.
Doresc daca se poate sa mai adun 2 persoane dornice sa cumpere cele 2 rotite ramase.
Numarul meu de contact este: 0732940253.

Plata se va face prin ramburs eu voi trimite piesele celor ce doresc cu curierul in functie de optiunea fiecaruia dar plata va fi facuta la destinatie.

Multumesc si sper ca pana vineri sa ne adunam cele 4 persoane.
Drive safely, girls prefer you in one piece!
https://www.facebook.com/groups/199901473710273/
Clau_logo
Gold Member

Maşina: Mondeo Mk3 Titanium X 2.0 TDCI

Re: Rotita scaun sofer - URGENT!

Mesajde DGAlexandru » 02 Noi 2011, 12:36

Eu in Arad am gasit sa le fac cu vreo 35-37lei / bucata... acum 2 ani.
Mergi in piata de Duminica de la marginea Aradului si vezi ca sunt mai multi pe acolo care au la vanzare diverse roti zimtate. Eu i-am luat la rand si i-am intrebat daca imi pot face aceasta rotita. Mi le-au facut din otel.

De asemenea, in acest moment, mai e un topic cu realizarea de asemenea rotite, al lui BadBoy20cm, vezi poate mai are; si el gasise sa le faca mai ieftin, undeva la 45lei / buc.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Clau_logo » 02 Noi 2011, 12:48

Salut Alexandru,
Nu stiu ce sa zic,omul mi-a spus ca asta e pretul,nu am ce sa fac data fiind situatia.Cu tot cu transport cam tot la acelasi pret as iesi de la Ionut,dar ca daca se aduna pana vineri 4 persoane atunci o sa fie ok.Cat despre piata de masini sau celelalte piete sincer am incercat si acolo si la dezmembrari si sub 100 lei (in cazul pietelor) sau rotita cu tot cu scaun (in cazul dezmembrarilor) iti dai seama ca e moarte sigura.
Cert este ca eu pana vineri le pot avea,conditia este sa stiu daca sunt inca 2 persoane care isi doresc sa aibe aceste rotite,iar vineri in functie de cei ce se mai inscriu pot sa le si trimit.

PS:doresc sa sublieniez ca nu ma intereseaza sa fac un business din asta imi trebuie rotita ca sa o schimb atata si nimic mai mult.
Clau_logo
Gold Member

Mesajde DGAlexandru » 02 Noi 2011, 12:57

Iti poti regla scaunul pe pozitia pe care o vrei si sa mai astepti cateva zile... Apoi Duminica mergi in acea piata cu rotita dupa tine si vezi ce gasesti.

Daca nu gasesti pe nimeni pana vineri ce faci? Faci comanda pt. inca 2 si stai sa le vinzi apoi?
Oare daca iei de la Ionut si ti-o trimite prin Posta Romana nu iesi chiar mai jos de 65 de lei?
Daca mai are nevoie cineva de rotite si nu e din Arad, oare nu se adauga pt. ei si pretul transportului si astfel ies la o suma si mai mare decat daca ar lua din alta parte?
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Clau_logo » 02 Noi 2011, 13:08

In piata pretul ce mi l-ai spus tu nu mai este am fost si am cautat si degeaba gasesti peste 100 lei.
In cel mai rau caz raman eu si cu amicul meu si asta e avem fiecare 2 bucati.
Nu stiu la ce pret de ies daca iau de la Ionut,asta am citit topicul ala si e in stadiu de comanda inca se mai inscrie lumea - aici poate sa ma insel nu l-am mai citit demult (iar demult insemnand acum 3 saptamani)
Cat despre punctul 4 nu eu am pus pretul asta crede-ma ca nu fac afaceri din asa ceva,ca iese mai scump sau nu cu ce trimit asta e situatia cine vrea e binevenit si cine nu asta e situatia,diferenta intre daca le ia din alta parte sau de la persoana pe care o cunosc e ca vineri le am vineri le trimit si omul sambata isi poate pune,si cred ca acest lucru se traduce prin disponibilitate pe stoc :).Glumesc oricum ti-am explicat motivele iar situatia asta nu am creat-o eu,doar incerc sa ajut daca mai e cineva si sa ma ajut si pe mine sa nu raman pe cap cu inca una.
Cam asta e situatia.
Clau_logo
Gold Member

Mesajde Clau_logo » 04 Noi 2011, 12:37

Buna tuturor,
S-a gasit si un al treilea cumparator,iar al 4 -lea nu prin urmare ramane pe post de reper :P
Solicit interventia unui moderator in vederea inchiderii topicului.
Multumesc si sper sa nu fi deranjat prea multa lume.
O zi frumoasa si un weekend placuta!
Clau_logo
Gold Member

Înapoi la Vanzare