$1 scrie:$2)
corect...si la ce foloseste ? am vazut unul ca al tau portocaliu...super masini...
Stima
Probabil acel diferential aduce masinii mai multa aderenta?????pentru aia se monteaza un diferential quaife,stb pentru a ajuta rotile sa fie mai aderente in curbe la drum intins,ajuta foarte mult la transmiterea celor 225 de cai stock la sol,fara a se pierde puterea in fumul pe care i-l las lui Grigore cu q7-le care sta la stop in masina lui ticsita de elctronica si nu stia fizica elementara.
Diferentialul blocabil prin excelenta face un lucru obliga ambele roti sa mearga cu aceiasi viteza(spre exemplu iei o curba la dreapta,roata din interiorul curbei va avea o viteza mai mica decat roata din exterior anume roata stanga,care va fi usor mai inaltata deci implicit va zbura usor),diferentialul obliga ambele roti sa mearga cu aceiasi viteza,fara alte variatii fizice si mai face un lucru elimina torque steeringul(anume virarea din cauza cuplului ar fi traducerea libera,dar nu se refera doar la asta),ci intre roti avem un diferential din fabrica care nu este blocabil decat la masinile sport pentru a beneficia de aderenta,dupa care datorita pozitionarii transversale a motorului,avem doua axe una in stanga si una in dreapta pe care avem rotile,din cauza pozitiei motorului si diferentialului unul din brate este mai lung,celalalt mai scurt,acestea produc torque steering,pur si simplu iei mana de pe volan si lasi masina sa mearga drept,vei vedea ca nu se prea poate,asta nu este doar o cauza a unei bucsi uzate sau cap de bara sau ..... Cum ar zice toti mecanicii,ci este strict aceasta problema ce poate fi rezolvata prin ... schimbarea masinii:smile:,normal ca pot fi si probleme la bucsi si ce am mai enumerat ,dar daca acelea se dovedesc bune este problema amintita de mine.
Sper ca ti-am raspuns la intrebare.
Stima