Vanzare

Vand\Schimb HTC Desire HD impecabil,necodat,cu acte-850 ron

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand\Schimb HTC Desire HD impecabil,necodat,cu acte-850 ron

Mesajde Razvan82 » 17 Iun 2012, 09:52

Telefonul se afla intr-o stare impecabila. L-am intretinut cat am putut de mult. A fost cumparat de la Orange acum 1 an si ceva de zile. Mai are garantie inca aproape 1 an. NU ESTE CODAT. Are si tipla pe display 3M Vikuiti (am si factura la ea de 35 ron). Functioneaza perfect ca in prima zi. Este rootat si are instalat un ROM de pe xda foarte stabil si foarte rapid (Android Revolution HD) cu Htc Sense 3.5. Celor interesati le pot da si link-ul cu rom-ul ca sa vada despre ce este vorba. Cu acest rom pot spune ca se misca impecabil fara nici un fel de lag. L-am comparat cu un Sensation al unui prieten si am observat ca se misca mai rapid (atat in incarcarea aplicatiilor cat si in browser). Ce-i drept Sensation-ul respectiv nu era rootat.

Il dau la cutie alaturi de toate accesoriile asa cum l-am cumparat din magazin: incarcator, cablu usb, casti stereo, card de 4 giga, manuale si certificat de garantie + factura.

Desi cel mai mult doresc sa-l vand, m-ar interesa si unele schimburi (eventual cu un Arc S sau cu un telefon ieftin + diferenta aferenta) care sa ma avantajeze.

Eu stiu ce vand si de aceea nu voi scadea din pret.

M-am hotarat sa-l vand pentru ca pur si simplu m-am plictisit de el si as vrea sa mai incerc si altceva.
Ofer si doresc seriozitate.

NU NEGOCIEZ PRETUL.
NU FAC SCHIMBURI PRIN CURIER.
NU TRIMIT IN PROVINCIE DECAT CU PLATA IN AVANS A TAXELOR DE CURIER.

Pret - 850 ron

Contact - YMess: myke024 sau 0723722823
Fişiere ataşate
Untitled.jpg
Untitled2.jpg
Untitled3.jpg
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
Razvan82
Gold Member

Re: Vand\Schimb HTC Desire HD impecabil,necodat,cu acte-850

Mesajde Razvan82 » 19 Iun 2012, 07:49

S-a vandut.