Vanzare

Vand ford fiesta TDDI, inmatriculata

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand ford fiesta TDDI, inmatriculata

Mesajde gabyy » 21 Iun 2012, 23:50

Marca/Model Ford Fiesta
Caroserie/Numar usi Hatchback 3 usi
Culoare visiniu metalizat
Kilometraj 171000 km reali
An de fabricatie 2001
Stare inmatriculare: inmatriculata RO
Motor 1.8 motorina/ TDDI, 75 cai, euro 3
Cutie viteze manuala 5 trepte
Consum 7/5/6
Detalii nivel de echipare CD6000 RDS, servodirectie, faruri ceata, scaun sofer reglabil pe inaltime, parbriz cu degivrare, inchidere centralizate pe cheie cu deschidere portbagaj, geamuri cu tenta de culoare, geamuri si oglinzi electrice,
Detalii nivel de siguranta 4x AirBag )
Alte comentarii masina se afla in stare mecanica foarte buna, are distributie schimbata acum 10000,bielete antiruliu, bucsa bara stabilizatoare, flansele de la amortizoare cu tot cu rulmenti, are 4 cauciucuri de vara + 4 iarna, iar optic, are o zgarietura pe aripa stanga, de cheie (nu a intrat rugina la zgarietura) + un pic de rugina la aripile spate (boala lor) Accept orice test, motorul functioneaza foarte bine
VIN-ul din semnatura este cel real si puteti verifica dupa arhiva posturilor mele ca nu a avut probleme grave
Accept si schimburi plus minus diferenta, as prefera o masina mai mare la care sa mai dau eu diferenta
poze o sa pun in curand, insa am cateva mai vechi si in galerie
Pret 2450 EURO
Date contact 0762 980 342
CRAIOVA
Ford Fiesta 2001 1.8 TDDI 75cp
gabyy
Member

Maşina: ford fiesta 2001 1.8 tddi
VIN: WF0BXXGAJB1D49312

Înapoi la Vanzare