Vand Ford Sierra '88 2.0i + GPL 690 euro
Ford Sierra
Sedan 4 usi
Albastru metalizat
150000 km (???)
An 1988
Inmatriculata pe numele meu, ITP aprilie 2013, se ofera fiscal si se solicita perfectarea actelor
1993 cmc, injectie electronica + instalatie GPL omologata (butelie in locasul rezervei)
Cutie manuala 5 trepte
Consum gpl 9-10 extraurban, 12-14 urban
Trapa, inchidere centralizata + alarma telecomanda, parbriz incalzit, geamuri electrice fata jante aliaj 15', carlig remorcare, geamuri electrice fata, radiocas + statie ORIGINALE FORD
Centuri de siguranta!
Piese inlocuite recent: saboti frana spate Ferodo + 1 cilindru receptor, bujii, furtun aer admisie, priza remorca. Am reparat si lonjeroanele spate, boala specifica acestui model.
Piese rezerva noi: bucse brate fata, set bujii, cablu ambreiaj, filtre ulei+aer
Piese sh "la pachet": jante tabla 13' cu gume de iarna (batrane), faruri, semnale, stopuri, bara spate vopsita si poate or mai fi ceva maruntisuri.
Functioneaza f bine, ceva rugina + probleme estetice.
Pret 690 euro.
0724756349

Sedan 4 usi
Albastru metalizat
150000 km (???)
An 1988
Inmatriculata pe numele meu, ITP aprilie 2013, se ofera fiscal si se solicita perfectarea actelor
1993 cmc, injectie electronica + instalatie GPL omologata (butelie in locasul rezervei)
Cutie manuala 5 trepte
Consum gpl 9-10 extraurban, 12-14 urban
Trapa, inchidere centralizata + alarma telecomanda, parbriz incalzit, geamuri electrice fata jante aliaj 15', carlig remorcare, geamuri electrice fata, radiocas + statie ORIGINALE FORD
Centuri de siguranta!
Piese inlocuite recent: saboti frana spate Ferodo + 1 cilindru receptor, bujii, furtun aer admisie, priza remorca. Am reparat si lonjeroanele spate, boala specifica acestui model.
Piese rezerva noi: bucse brate fata, set bujii, cablu ambreiaj, filtre ulei+aer
Piese sh "la pachet": jante tabla 13' cu gume de iarna (batrane), faruri, semnale, stopuri, bara spate vopsita si poate or mai fi ceva maruntisuri.
Functioneaza f bine, ceva rugina + probleme estetice.
Pret 690 euro.
0724756349

-

john17 - 1nsane Member
- Maşina: BMW, Opel, VW, Yamaha