Vand\Schimb tableta IPAD 1 16GB wifi+3G ca noua,pachet full
Tableta a fost cumparata din Italia. Se afla intr-o stare absolut impecabila, ca noua, fara nici o zgarietura. A stat protejata intr-o husa din piele din momentul achizitionarii. Nu i-am facut jailbreak pentru ca nu m-a interesat acest aspect. Eu am folosit-o doar pentru internet. Are firmware 5.1.
Ofer la ea cutia cu: manuale, incarcator + cablu originale evident, husa dedicata din piele, un microsim de Vodafone pe care il puteti incarca cu credit si folosi atat cat veti dori, factura de cumparare din Italia si bonus din partea mea ofer o tastatura NOUA + husa aferenta (dedicata pentru IPAD) prin bluetooth care o puteti folosi impreuna cu tableta. Numai tastatura costa peste 100 ron asa ca fapt divers.
Cel mai mult ma intereseaza sa o vand dar eventual m-ar interesa si un schimb cu un telefon mobil generatie noua + diferenta aferenta.
Pret - 949 ron
Contact - 0723722823 sau YMess: thejackall82
Ofer la ea cutia cu: manuale, incarcator + cablu originale evident, husa dedicata din piele, un microsim de Vodafone pe care il puteti incarca cu credit si folosi atat cat veti dori, factura de cumparare din Italia si bonus din partea mea ofer o tastatura NOUA + husa aferenta (dedicata pentru IPAD) prin bluetooth care o puteti folosi impreuna cu tableta. Numai tastatura costa peste 100 ron asa ca fapt divers.
Cel mai mult ma intereseaza sa o vand dar eventual m-ar interesa si un schimb cu un telefon mobil generatie noua + diferenta aferenta.
Pret - 949 ron
Contact - 0723722823 sau YMess: thejackall82
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
- Razvan82
- Gold Member