Vand Focus II Trend, 1.6 TDCi, 2007, 6500 EUR
Imi vand Ford-ul, cu urmatoarele caracteristici:
Marca/Model:Ford Focus II
VIN (serie caroserie):WF05XXWPD57U34798
Caroserie/Numar usi: hatchback, 5 usi
Culoare:albastru marin
Kilometraj:65.000
An de fabricatie:2007
Stare inmatriculare:inmatriculat in RO, 12.2007
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare):1560 cc, diesel, 90Cp
Cutie viteze (tip, nr. rapoarte):manual, 5+1 trepte
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km):7/5 (la drum lung scot 3.9)
Nivel de echipare:Trend
Detalii nivel de echipare:AC automat, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, radio/CD
Detalii nivel de siguranta: 2xairbag
Alte comentarii:carte de service si facturi, tehnic in stare foarte buna, optic are multiple zgarieturi
Pret:6,500 EUR
Date contact:0740.06.21.41, toma.emanuel@gmail.com
Ce nu am completat mai sus - nu stiu norma EUR, nu am stat sa caut.
Toate consumabilele au fost schimbate la timp cu Ford Motorcraft.
Am mai schimbat in plus distributia (incepuse sa se auda), broasca stanga spate (s-a rupt ceva acolo), amortizoarele de la haion (nu mai deschideau complet).
Are cauciucuri de vara noi - Michelin Energy Saver si de iarna Vredestein Snowtrack.
Defecte tehnice nu are, fiindca am avut grija de ea. Are totusi 2 lucruri care ma supara, ca sa fiu cinstit.
Un motoras din spatele butonului de dezaburire luneta mai caraie uneori si apoi tace. Nu l-am reparat fiindca apare rar si nu am avut timp.
Uneori turatia la relanti variaza cu +/- 100 ron/min cand franez si isi revine cand apas pedala de ambreiaj. Din ce am citit pe aici am inteles ca e o caracteristica des intalnita,fara o rezolvare standard. Pe mine nu ma deranjeza, caci nu se simte dar e bine de stiut.
Defectele optice sunt doar zgarieturi, din pacate pe mai toate elementele de caroserie. Usile stanga au 2 zgarieturi profunde si cele din dreapta au cate o linie superficiala (un vecin nebun). Bara spate e atinsa in coltul dreapta iar bara fata in ambele colturi si sub numar (intr-o iarna am alunecat in alta masina).
Nu le-am remediat pentru ca nu ma incurca si n-as da 400 de EUR degeaba.
Am mai avut aripa fata dreapta, bara fata si capota vopsite si nu m-au tinut decat 1 an.
Eu sunt al doilea proprietar, de pe la 10.000 km. Primula fost BDT (nu am fost masina de teste ci masina de servici a unui director - cel putin asa mi-au spus ei).
Pretul este fix, fiindca dau masina buna.
Accept si schimburi cu masini mici de oras, cu motor pana in 1.4, benzina, in stare tehnica foarte buna. Imi trebuie diferenta de 2000 EUR.
Numai bine!
- pravale baba
- Incepator
- Maşina: Focus II, HB, 2007, 1.6 TDCI, Trend