jante si anvelope pe 16'
Vand 4 jante aluett made germany,sunt in stare destul de buna cu cateva zgarieturi...de..bucuresti,au buza polishata,dar nu necesita nici o investitie,le-am avut pe masina personala un ford fusion timp de 2 veri.baiatul de la care le-am cump avea de ford focus deci se potrivesc pe mai multe modele inclusiv alte marci.
Date tehnice:ET:13;Prezoane:4x108;J:7,5.
Jantele sunt incaltate cu anvelope Brigestone Turanza(de vara) deasemenea in stare f buna(mai merg cel putin 2 sezoane).cumparatorul va primi bonus inca o anvelopa(runflat)acelasi model pe langa cele 4.
Dimensiuni:195/55/16.
Observatii:jantele pe langa ca ofera un aspect f placut,ajuta f mult la stabilitate masini acesta fiind defapt principalul factor cand le-am cump...stiind ca fusionu' sufera la capitolu' asta.
Motivul vanzari:"donez" masina tatalui meu,iar el nefiind prea sportiv are nevoie de o masina stoc.
Pret:1000 RON,usor negociabil.
Tel:0767.82.39.38
Date tehnice:ET:13;Prezoane:4x108;J:7,5.
Jantele sunt incaltate cu anvelope Brigestone Turanza(de vara) deasemenea in stare f buna(mai merg cel putin 2 sezoane).cumparatorul va primi bonus inca o anvelopa(runflat)acelasi model pe langa cele 4.
Dimensiuni:195/55/16.
Observatii:jantele pe langa ca ofera un aspect f placut,ajuta f mult la stabilitate masini acesta fiind defapt principalul factor cand le-am cump...stiind ca fusionu' sufera la capitolu' asta.
Motivul vanzari:"donez" masina tatalui meu,iar el nefiind prea sportiv are nevoie de o masina stoc.
Pret:1000 RON,usor negociabil.
Tel:0767.82.39.38
- paul_victor21
- Incepator
- Maşina: Ford