Vand Focus 2 facelift, 2009, 1.6 Ti-VTC, 2/3 usi
Marca/Model: Ford Focus
Caroserie/Numar usi: Hatchback 3 usi
Culoare: Albastru deschis metalizat
Kilometraj: 68.000
An de fabricatie: 2009
Stare inmatriculare: inmatriculata RO
Motor: 1.6 Ti-VTC, benzina, 115HP, Euro 4
Cutie viteze: manuala, 5 trepte
Consum: 12/9/7.5 l/100km (eu merg sportiv peste tot)
Nivel de echipare: Titanium
Detalii nivel de echipare: aer conditionat bi-zonal, MP3 Sony (1CD), torpedou refrigerat (mufa auxiliara in torpedou), faruri ceata, parbriz cu degivrare, senzori ploaie, volan reglabil adancime/inaltime, cotiera reglabila fata, cotiera rabatabila spate, jante aliaj 16", cutie ochelari sofer, oglinzi electrice incalzite, scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar. Roata de rezerva noua.
Detalii nivel de siguranta: ABS, ESP, 6x AirBag.
Alte comentarii: ultima revizie facuta la 64.000 (revizii verificabile), are echipate anvelope de iarna noi, baterie noua (Bosch S3). Al doilea proprietar. Nu s-a fumat la interior! Si imi place sa tin curat. Exteriorul arata foarte bine, are cateva mici semne tipice de Bucuresti, toate de prin parcari. ITP abia facut, in 04.2013. Geamurile sunt negre din fabrica.
Pret: 7800 Euro.
Date contact: 0722725105 sau mesaj aici pe forum.
Masina am luat-o anul trecut in Octombrie. Pot sa spun ca e o bijuterie, se conduce extraordinar, pe sosea e ca un kart. Ma despart cu mare greutate de ea, dar intentionez sa plec din tara. Nu are nici o problema tehnica, se poate verifica la Ford.
Se poate viziona in Bucuresti, zona Chibrit.
Caroserie/Numar usi: Hatchback 3 usi
Culoare: Albastru deschis metalizat
Kilometraj: 68.000
An de fabricatie: 2009
Stare inmatriculare: inmatriculata RO
Motor: 1.6 Ti-VTC, benzina, 115HP, Euro 4
Cutie viteze: manuala, 5 trepte
Consum: 12/9/7.5 l/100km (eu merg sportiv peste tot)
Nivel de echipare: Titanium
Detalii nivel de echipare: aer conditionat bi-zonal, MP3 Sony (1CD), torpedou refrigerat (mufa auxiliara in torpedou), faruri ceata, parbriz cu degivrare, senzori ploaie, volan reglabil adancime/inaltime, cotiera reglabila fata, cotiera rabatabila spate, jante aliaj 16", cutie ochelari sofer, oglinzi electrice incalzite, scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar. Roata de rezerva noua.
Detalii nivel de siguranta: ABS, ESP, 6x AirBag.
Alte comentarii: ultima revizie facuta la 64.000 (revizii verificabile), are echipate anvelope de iarna noi, baterie noua (Bosch S3). Al doilea proprietar. Nu s-a fumat la interior! Si imi place sa tin curat. Exteriorul arata foarte bine, are cateva mici semne tipice de Bucuresti, toate de prin parcari. ITP abia facut, in 04.2013. Geamurile sunt negre din fabrica.
Pret: 7800 Euro.
Date contact: 0722725105 sau mesaj aici pe forum.
Masina am luat-o anul trecut in Octombrie. Pot sa spun ca e o bijuterie, se conduce extraordinar, pe sosea e ca un kart. Ma despart cu mare greutate de ea, dar intentionez sa plec din tara. Nu are nici o problema tehnica, se poate verifica la Ford.
Se poate viziona in Bucuresti, zona Chibrit.
-

moloz - Incepator
- Maşina: Focus 2 facelift, 1.6 Ti-VCT 2 doors