Ford Focus 2 facelift (2008, 1.6 benzina, garantie)
Marca/Model: Ford Focus 2.5
Caroserie/Numar usi: Hatchback 5 usi
Culoare: albastru
Kilometraj: 99.000 km reali
An de fabricatie: 2008
Stare inmatriculare: (inmatriculata RO
Motor: 1.6 benzina, 100 cai, euro 4
Cutie viteze: manuala, 5 trepte
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): 10/6/7.5 l/100km
Nivel de echipare: Trend
Detalii nivel de echipare: aer conditionat manual, CD player, comenzi pe volan, geamuri electrice, oglinzi electrice, inchidere centralizata cu cheie briceag
Detalii nivel de siguranta: ABS, airbag
Alte comentarii: Salut,
Am plecat din tara, asa ca masina mea este de vanzare. Am pus si un anunt pe autovit cu poze si informatii de contact: http://www.autovit.ro/ford-focus-C30148573.html
Masina am cumparat-o de la reprezentanta, are istoric service complet si inca 6 luni garantie. Masina e in jud. Sibiu.
Pret: 6000 EURO
Date contact: in anuntul autovit (ca sa nu pun tel pe multe site-uri), dar puteti da si PM
Caroserie/Numar usi: Hatchback 5 usi
Culoare: albastru
Kilometraj: 99.000 km reali
An de fabricatie: 2008
Stare inmatriculare: (inmatriculata RO
Motor: 1.6 benzina, 100 cai, euro 4
Cutie viteze: manuala, 5 trepte
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): 10/6/7.5 l/100km
Nivel de echipare: Trend
Detalii nivel de echipare: aer conditionat manual, CD player, comenzi pe volan, geamuri electrice, oglinzi electrice, inchidere centralizata cu cheie briceag
Detalii nivel de siguranta: ABS, airbag
Alte comentarii: Salut,
Am plecat din tara, asa ca masina mea este de vanzare. Am pus si un anunt pe autovit cu poze si informatii de contact: http://www.autovit.ro/ford-focus-C30148573.html
Masina am cumparat-o de la reprezentanta, are istoric service complet si inca 6 luni garantie. Masina e in jud. Sibiu.
Pret: 6000 EURO
Date contact: in anuntul autovit (ca sa nu pun tel pe multe site-uri), dar puteti da si PM
- mihaibalzas
- Incepator
- Maşina: Ford
- VIN: WF0SXXGCDS8A72243