Vanzare

Predau leasing ford focus titanium 2009

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Predau leasing ford focus titanium 2009

Mesajde distiller » 26 Sep 2013, 09:07

Marca/Model: Ford Focus
VIN (serie caroserie): wf0pxxgcdp9a25530
Caroserie/Numar usi: Hatchback / 4/5
Culoare:Gri metalizat
Kilometraj:58.000
An de fabricatie: 2009
Stare inmatriculare: inmatriculata
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1,8 TDCI, 115 CP, Euro 4
Cutie viteze (tip, nr. rapoarte): 5
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): 7/5.5/6.5
Nivel de echipare: Titanium
Detalii nivel de echipare: Senzori ploaie, senzori lumini, senzori parcare spate, Xenon auto-levelling, climatronic 2 zone, volan si schimbator piele, scaune sport suport lombar fata, geamuri electrice cu tenta verzuie, oglinda retrovizoare heliomata, proiectoare,etc...
Detalii nivel de siguranta: ESP, EBS, ASR, nu stiu cate airbag-uri, se poate afla.
Alte comentarii: Masina achizitionata in Romania, toate reviziile la reprezentanta, istoric verificabil, Garantie extinsa Ford 12, km absolut reali. Am cumparat-o de la Weltauto in august 2012. Mai sunt 3 ani de leasing, la Porsche Leasing, rata este de 200 de euro (inclusiv Casco si TVA)
De cand e la mine am schimbat compresorul de la climatronic, bujiile si or mai fi cateva maruntisuri, toate la Neste Chitila.
Masina merge si arata impecabil.

Pret: 1500 euro pentru predare leasing, 7000 euro vanzare.
Pentru vanzare, taxa de mediu nu a fost platita niciodata, iese pe site-ul ANAF 550 de euro. Pentru preluare leasing, nu este cazul, pentru ca nu se schimba proprietarul masinii
Date contact: 0722 507 227, adrian@mapmedia.ro
distiller
Incepator

Maşina: Ford Focus Titanium 1.8 TDCI

Re: Predau leasing ford focus titanium 2009

Mesajde distiller » 26 Sep 2013, 12:54

Deocamdata se suspenda vanzarea.
Oricum, am facut o greseala neintentionata. Taxa este de 1000 de euro, nu 550. Imi cer scuze, am mentionat pentru cine mai citeste, sa stie exact.
distiller
Incepator

Re: Predau leasing ford focus titanium 2009

Mesajde distiller » 19 Ian 2014, 23:24

Marca/Model: Ford Focus
VIN (serie caroserie): wf0pxxgcdp9a25530
Caroserie/Numar usi: Hatchback / 4/5
Culoare:Gri metalizat
Kilometraj:64.000
An de fabricatie: 2009
Stare inmatriculare: inmatriculata
Motor (cilindree, combustibil/tip, putere, norma de poluare): 1,8 TDCI, 115 CP, Euro 4
Cutie viteze (tip, nr. rapoarte): 5
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): 7/5.5/6.5
Nivel de echipare: Titanium
Detalii nivel de echipare: Senzori ploaie, senzori lumini, senzori parcare spate, Xenon auto-levelling, climatronic 2 zone, volan si schimbator piele, scaune sport suport lombar fata, geamuri electrice cu tenta verzuie, oglinda retrovizoare heliomata, proiectoare, faruri negre, etc...
Detalii nivel de siguranta: ESP, EBS, ASR, nu stiu cate airbag-uri, se poate afla.

Alte comentarii: Revine la vanzare, vreau sa fac alt leasing pentru o masina mai incapatoare...
Masina achizitionata in Romania, toate reviziile la reprezentanta, istoric verificabil, Garantie extinsa Ford 12, km absolut reali. Am cumparat-o de la Weltauto in august 2012. Mai sunt 30 rate de leasing, la Porsche Leasing, rata este de 145 de euro (fara CASCO si TVA), respectiv 220 de euro (inclusiv Casco si TVA). Are valoare reziduala 430 de euro.
De cand e la mine am schimbat compresorul de la climatronic, bujiile si or mai fi cateva maruntisuri, toate la Neste Chitila.
Masina merge si arata impecabil. Am avut un accident usor in decembrie, m-a lovit cineva in oras, in coloana, am dosar de reparat bara si senzorii spate, nu am apucat sa ajung. Se rezolva in cateva zile, la o adica.

Pret: 2000 euro pentru predare leasing, 7000 euro vanzare.
Pentru vanzare, taxa de mediu nu a fost platita niciodata, iese pe site-ul ANAF 960 de euro. Pentru preluare leasing, nu este cazul, pentru ca nu se schimba proprietarul masinii
Date contact: 0722 507 227, adrian@mapmedia.ro
distiller
Incepator

Înapoi la Vanzare