Vand urgent Ford Mondeo Mk3 2003 - 2600 euro
Marca/Model: Ford Mondeo mk3
Caroserie/Numar usi: Berlina, 4 usi
Culoare: gri metalizat
Kilometraj: 225.000
An de fabricatie: 2003
Stare inmatriculare: inmatriculata RO, fara taxa achitata
Motor: 1999 cc, 107 kw, 146 CP, euro 3, benzina + GPL, distributie pe lant
Cutie viteze: manuala
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): consum GPL: 10.5 - 11.5 urban; 8-9 extra, in functie de talpa
Nivel de echipare: ghia
Detalii nivel de echipare: climatronic, 4 geamuri electrice, parbriz incalzit, scaun sofer electric, scaune fata cu reglaj lombar, banchete rabatabile asimetric, cotiere fata/spate, navigatie 2 DIN Pioneer cu mp3, AUX, USB si info trafic, termometru exterior, alarma din fabrica (cred eu).
Detalii nivel de siguranta: ABS+ESP+TCS
Alte comentarii: Masina se da impreuna cu 2 seturi de jante (16" iarna, 17" vara). Urmatoarea revizie trebuie facuta in august. ITP-ul facut in decembrie. Anul trecut s-au schimbat bielete de directie, bucsi fata, bucsi spate, brate longitudinale spate, cablurile de la frana de mana, bujii (Motorcraft). In reprezentanta Ford s-au schimbat lichidul de frana si antigelul. In vara i-am izolat cu pasla usile si podeaua. Asigurare si rovigneta valabile pana la 30 august. Filtrele de GPL schimbate ieri (01.03)
Masina ruleaza fara probleme. Are doar probleme de ordin estetic, care se pot rezolva cu 200 - 250 euro (pentru persoanele pretentioase).
Instalatia GPL este Tomasetto Stag 300, omologata.
Sunt proprietarul pe carte al masinii. O dau si cu procura notariala.
Pret fix: 2600 euro
Date contact: Alex - 0744.664.128
Caroserie/Numar usi: Berlina, 4 usi
Culoare: gri metalizat
Kilometraj: 225.000
An de fabricatie: 2003
Stare inmatriculare: inmatriculata RO, fara taxa achitata
Motor: 1999 cc, 107 kw, 146 CP, euro 3, benzina + GPL, distributie pe lant
Cutie viteze: manuala
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km): consum GPL: 10.5 - 11.5 urban; 8-9 extra, in functie de talpa
Nivel de echipare: ghia
Detalii nivel de echipare: climatronic, 4 geamuri electrice, parbriz incalzit, scaun sofer electric, scaune fata cu reglaj lombar, banchete rabatabile asimetric, cotiere fata/spate, navigatie 2 DIN Pioneer cu mp3, AUX, USB si info trafic, termometru exterior, alarma din fabrica (cred eu).
Detalii nivel de siguranta: ABS+ESP+TCS
Alte comentarii: Masina se da impreuna cu 2 seturi de jante (16" iarna, 17" vara). Urmatoarea revizie trebuie facuta in august. ITP-ul facut in decembrie. Anul trecut s-au schimbat bielete de directie, bucsi fata, bucsi spate, brate longitudinale spate, cablurile de la frana de mana, bujii (Motorcraft). In reprezentanta Ford s-au schimbat lichidul de frana si antigelul. In vara i-am izolat cu pasla usile si podeaua. Asigurare si rovigneta valabile pana la 30 august. Filtrele de GPL schimbate ieri (01.03)
Masina ruleaza fara probleme. Are doar probleme de ordin estetic, care se pot rezolva cu 200 - 250 euro (pentru persoanele pretentioase).
Instalatia GPL este Tomasetto Stag 300, omologata.
Sunt proprietarul pe carte al masinii. O dau si cu procura notariala.
Pret fix: 2600 euro
Date contact: Alex - 0744.664.128
- Alex.T
- Gold Member
- Maşina: S-max Titanium 2012 2.0 tractor PowerShift, Mitsu Colt Ralliart 1.5 turbo