Vand Ford Mondeo Break 1995 benzina 1,8 16V
Ford Mondeo Break,albastru metalizat,1796 cmc/ 16v benzina,an fab. 1995 ,airbaguri in fata, abs ,servofrana,servodirectie, clima manuala ,cutie manuala 5+1 viteze consum 7/sosea,9/in Bucuresti, oglinzi electrice joystik in bord (au degivrare cu aer cald/rece) , jante si cauciucuri noi,abia schimbate,Kit distributie schimbat de curand,pivoti,capetele de bara si toba esapament schimbate, radiocasetofon original cu cod antifurt,boxe puternice pe toate 4 usile, volan reglabil,scaun sofer cu lift electric,celalalt scaun are cu maneta manuala, proiectoare,lumini ceata,trapa manuala cu doua moduri de deschidere, 2 chei cu 2 telecomenzi , inchidere centralizata , alarma cu imobilizare motor,cautare in parcare,mod valet,alarmare memorie evenimente, cotiera fata+cotiera spate cui si priza electrica pentru remorca sau rulota,GPS Garmin Europa + Romania full,localizare exacta la nivel de strada cu numar si bloc cu numar.Totul functioneaza pe masina,nimic blocat sau stricat.Tapiteria originala impecabila.Eu am adus-o din Germania ,in 2008 am platit taxa mediu 1300 euro ,nu se mai poate recupera ca au trecut mai mult de 5 ani.Primul proprietar in Romania,Am cartea tehnica si manualul masinii,fisa inspectii. manualul casetofonului cu cod,nu s-a fumat niciodata in masina , pret 1900 euro negociabil.aurel_criss @ yahoo,com 0769-270 -535 Nu pot incarca pozele-sunt prea mari ! Va trimit pe adresa de E-mail daca vreti.
- aurika
- Incepator
- Maşina: Ford