Marca/Model : Ford Focus
Caroserie/Numar usi : Berlina 5 usi
Culoare : Ocean Blue Metallic (mai pe romaneste Albastru)
Kilometraj : 130.000 si creste, masina e folosita zilnic
An de fabricatie : 2008 (conform Etis fabricata in 20/02/2008, inmatriculata in 14/08/2008)
Stare inmatriculare: inmatriculata
Taxa de inmatriculare platita si nerecuperata (se ofera adeverinta ANAF)
Motor : 1.8 TDCI, 115 CP, Euro 4 (1.8L Duratorq-DI HPCR (115PS) Lynx conform Etis)
Cutie viteze: manuala 5 trepte
Consum (urban/extraurban/mixt, in L/100km) : depinde de trafic si mod de utilizare. Eu am scos cu ea de la 5L pana undeva la 9,5 in oras.
Nivel de echipare : Ambient
Detalii nivel de echipare : Jante de aliaj Y, proiectoare de ceata, directie cu reglare a nivelului de asistare (Normal , Oras si Sport), climatizare automata dual zone, geamuri electrice, oglinze electrice incalzite, oglinda interioara monocrom, cotiera
Detalii nivel de siguranta : ABS, 4 X airbags
Alte comentarii:Autoturismul l-am cumparat la 83.600 km cu carte de service la zi (de fapt masina era inca in garantie la momentul respectiv)
La ora actuala are ~130.000 km care se aduna zilnic putin cate putin
Toate reviziile le-am afectuat la Sorin (detalii gasiti aici
viewtopic.php?f=33&t=10292&start=225#p1108907 ), iar pentru tot ce s-a facut am facturi, chitante etc
Alimentat in 99% de cazuri de la Petrom, am toate bonurile de motorina cu exceptia a vreo 2-3 din concediile din anii trecuti.
Pe langa intretinerea efectuata conform intervalelor specificate in carte, asupra masinii s-a mai intervenit de-a lungul timpului dupa cum urmeaza:
- schimbat capac termostat pe garantie
- geometrie efectuata la 83.600 km cand am luat-o
- bujii incandescenta in iarna 2011/2012
- kit ambreiaj in primavara lui 2012 (rulaj la momentul respectiv 90.000 km)
- baterie in toamna lui 2012
- distributie in Mai 2013 (110.000 km la bord la momentul respectiv)
- volanta + rulment presiune (115.000 batea deja urat, de altfel rulmentul l-am schimbat din nou pentru ca il facuse ea varza). Teoretic cine o ia sta linistit pana la 200.000 km din punctul asta de vedere
- furtun admisie in EGR care a crapat in vara asta, achizitionat si montat unul nou
Masina prezinte urme firesti traficului de Bucuresti, dupa cum se poate remarca si in poze.
Mai multe detalii la fata locului.
Pret : 6000 Euro
Date contact: 0767 801 022 sau PM