Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand
Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
26 Noi 2015, 20:59
Vind far Ford focus facelift xenon interior negru ORIGINAL, IMPECABIL ca aspect si functionalitate, cu urmatoarele accesorii, inel prindere bec d1s și cablu alimentare bec, accesorii originale,fara capace cauciuc. Se vinde ca nu am gasit perechea pe dreapta la fel de impecabil si am luat noi originale,
PRET 600 lei NEGOCIABIL, sau schimb cu un balastru Osram original Focus Facelift, nou cu prindere in patru puncte in exterior, nu am codul acum. Pentru interesati trimit poze pe PM deoarece pe forum nu stiu sa le incarc.
O seara buna, si stima
02 Dec 2015, 15:19
valabil 500 lei
02 Dec 2015, 15:28
Incercam sa ghicim... pentru Focus Mk1... pentru Focus Mk2... sau Focus Mk3... ?!
Fotografiile se pot pune foarte usor pe forum si ai doua metode la indemana foarte comode si rapide:
1. redimensionate in Paint la dimensiunea ceruta de setarile forumului... orice sistem de operare are Paint-ul inclus...
2. sau pot fi incarcate aici
http://postimage.org/ iar pe forum nu faci altceva decat sa pui link-ul corespunzator fiecarei fotografii in parte.
02 Dec 2015, 19:03
mk 2 daca esti interesat iti trimit poze pe e-mail nu reusesc sa le bag pe forum
Stima
06 Dec 2015, 10:04
Valabil
16 Dec 2015, 09:07
Valabil