Switch to full style
Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Răspunde

Eleron focus 2 Si Fete usi/Panouri usi interior focus mk2

06 Dec 2015, 16:18

Vand eleron focus 2 în stare impecabilă,fara crapaturi,zgarieturi,il vand pentru ca am achiziționat unul de ST,Si panouri usi interior cu ridicare automată geamuri pentru toate 4,stare foarte buna,Pret Eleron 100 ron,Pret panouri usi 180 ron

Re: Eleron focus 2 Si Fete usi/Panouri usi interior focus mk

07 Dec 2015, 09:36

salut , poze la panouri.....ce a fost hatch berlina break ?

07 Dec 2015, 20:55

Salut,hatchback,o sa pun si poze cu ele maine

07 Dec 2015, 21:33

Pt hatchback ai nevoie?

07 Dec 2015, 22:23

Reguli forum

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Consola/tunel median cu tot cu cotiera focus mk2 prefacelif

09 Dec 2015, 16:43

Vand consola centrală focus 2 cu tot cu cotiera originală,completa în stare impecabilă,fara nicio zgarietura,nr tel daca nu rasp la mesaje,0743594860,merita văzută,pret 390 ron

Re: Consola/tunel median cu tot cu cotiera focus mk2 prefac

10 Dec 2015, 12:38

poze la ea ai?
intreb pt ca am cautat si majoritatea le-am gasit pe crem...

10 Dec 2015, 17:56

Ti-am unit cele doua topicuri!
E ultima data cand te mai avertizez, respecta regulamentul forumului!

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

10 Dec 2015, 19:34

Salut lasa-mi.o adresa de mail sa iti pun poze te rog

14 Dec 2015, 17:23

consola s-a vandut se poate inchide

nuca schimbator,burduf piele,rama schimbator,prelungiri cons

14 Dec 2015, 17:27

mai adaug la vanzare urmatoarele,nuca schimbator focus 2,burduf schimbator in stare impecabila,rama schimbator la fel in stare foarte buna,consola focus 2 varianta fara cotiera,prelungiri consola focus 2,pentru poze lasati-mi va rog adresa de mail sa le pun,preturi foarte mici

14 Ian 2016, 08:01

Salut, ma intereseaza si pe mine nuca de la schimbator si husa de la schimbator, daca se potrivesc la focus 2 facelift, imi poti spune in ce stare sunt si care e pretul?
Răspunde