Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand
Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
24 Noi 2016, 16:25
Buna ziua, cum spune si titlul, vreau sa vand un set de jante de focus RS 8X19, 5X108, et 50 daca nu ma insel.
Jantele sunt noi noute, nu au mers decat de la dealer pana la vulcanizare unde am pus rotile de iarna.
Pret 1200 euro - setul, fara cauciucuri.
Dan - 0723280749
- Fişiere ataşate
-

25 Noi 2016, 10:23
Poze cu jante de iarna si cu jante de vara.
Acum puteti cumpara cu inima impacata ca nu sunt furate.
- Fişiere ataşate
-

-

25 Noi 2016, 14:47
Mistoo
de ce le vinzi ca dau f bine pe masina ?
Gasesti si altele mai bune dar mai scumpe dar arata bine rau pe masina..
Ma gandeam sa fac o astfel de achizitie s ale pun pe st dar am alte planuri momentan
25 Noi 2016, 20:23
Eu am vrut jantele forjate, doar ca nu m-am inteles cu dealerul.
Eu am zis ca vreau jantele negre, el a crezut ca le vreau pe astea inchise la culoare, si uite asa a venit masina cu jantele astea care sunt foarte frumoase dar nu sunt jantele pe care le asteptam.
25 Noi 2016, 20:41
lol
nu te-ai inteles cu dealerul pentru o masina sport pe care poate o vinde poate odata la cativa ani ?
ok , sincer, nu stiu ce sanse ai sa le vinzi ,
le poti pune pe ebay poate ai noroc,
daca ai amici in Uk si le poti trimite acolo cred ca le vei vinde mai repede
succes
bafta la vanzare
26 Noi 2016, 07:57
Trecand peste "noaptea mintii" si "miroase a ciordeala" (cred ca toti ciorditorii tin rotile in saci de plastic de la vulcanizare)
Masina a costat aprox 42000 cu tot cu tva.
In momentul in care mergi la un dealer si intrebi: in pachetul RS sunt incluse jantele forjate, adica alea negre cum sunt la masina de afara (au un focus RS pentru drive test cu jantele forjate si cam tot ce poti sa pui pe masina) si el iti raspunde ca da, tu cum ai fi procedat?
Clar este greseala mea ca nu am fost mai atent dar am mers la ford unde dealerul trebuia sa stie despre ce e vorba.
26 Noi 2016, 18:33
Am sters mesajele care nu aveau legatura cu topicul!
Urmatoarele mesaje offtopic, primesc avertisment!