Switch to full style
Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Răspunde

Modul Bluetooth Ford Focus 2, Mondeo 4, Fiesta, Kuga etc.

08 Mar 2018, 18:02

Vand modul bluetooth pentru Ford Focus 2 facelift/ Mondeo 4 / Fiesta / Kuga / Galaxy / Transit etc.
Modulul este produs de Novero, cod CS7T-14D212-BE, funtioneaza cu unitati audio Ford CD6000, Sony, Travelpilot FX / NX.

Suporta Audio streaming prin Bluetooth (A2DP), conectivitate telefon si comenzi vocale; nu are mufa usb.

Limba pt comenzile vocale se poate seta din ELMConfig, este configurat acum pt engleza.
Este ideal pt cei care vor un upgrade de la modulele mai vechi, gen 8M5T-19G488-xx sau pt retrofit.

Pret 250ron

Testat pe FF2 facelift, conectat fara probleme cu un Samsung S5 si S7 - bluetooth audio streaming a functionat fara probleme
Fişiere ataşate
01.jpg

Re: Modul Bluetooth Ford Focus 2, Mondeo 4, Fiesta, Kuga etc

24 Mar 2018, 00:32

Este compatibil și cu unitatea 6000CD de pe focus 2 prefacelift?

25 Mar 2018, 02:15

Din pacate pe ff2 prefacelift nu cred ca functioneaza.

Pentru modele focus 2 facelift / mondeo 4 / kuga 1
ca sa nu apara probleme de compatibilitate cu unitatea audio, trebuie ca softul de pe aceasta sa fie din 2008 sau mai nou; se poate verifica scotand unitatea din bord si se vede data de productie scrisa in partea de sus
Pentru navigatiile Blaupunkt problema se simplifica un pic, pentru ca updateul de soft se poate face mai usor, de pe cd/card sau stick usb; pt unitatile Sony sau Ford 6000CD sunt necesare test-ere sau interfete dedicate

05 Mai 2018, 18:57

Salut, am modulul dar imi trebuie si cabluri sa il conectez pe ff2 facelift. Cine are de vanzare??

28 Mai 2018, 15:11

salut. Il cumpar eu. Mai e de actualitate?
Răspunde