Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand

Reguli forum

Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Răspunde

Carcasa cheie briceag noua, cu lama plata, 3 butoane - 38lei

06 Feb 2015, 21:43

Una buc cheie briceag pt Ford absolut noua, modelul cu lama plata (5.5x3mm), carcasa cu 3 butoane.
ATENTIE! Ceea ce se vinde este doar carcasa, fara transponder ("cip" imobilizator) sau circuitul electronic al telecomenzii.
Pret 38 lei FIX, predare personala in sector 1 Bucuresti (zona Parc Bazilescu), sau posta/curier cu transport suportat de catre cumparator. Plata anticipata in cont (Raiffeisen) reduce costurile, eliminand rambursul.
Poze reale.
Tel. zero sapte patru doi 218 617
Eu aveam nevoie de modelul "cui", cheia mi-a fost livrata gresit, acesta fiind motivul vanzarii. Nu este un business, am o singura bucata si nu ma ocup cu vanzarea de chei. Asta ca sa nu avem discutii ref. la regulamentul comercial. :-"
Fişiere ataşate
Ford key1.jpg
Ford key2.jpg

Re: Carcasa cheie briceag noua, cu lama plata, 3 butoane - 3

10 Feb 2015, 01:34

m-ar interesa pe mine... presupun ca daca se taie lama si se "transplanteaza" tot continutul dintr-o cheie uzata, merge?

12 Feb 2015, 18:15

salut
cheia e originala sau e ceva aftermarket/compatibila?

12 Feb 2015, 20:11

Aftermarket.

20 Feb 2015, 22:50

Valabil.
Răspunde