Interior Fiesta 2004, 2 usi.
Se vinde, dupa cum spune si titlul, interiorul de baza pentru Fiesta cu scaunul de la sofer cu reglare pe inaltime. Scaunele fata sunt in stare buna (cel de la pasager o mica ruptura de ~5mm) iar bancheta din spate in stare perfecta estetic. In spate bancheta are mici probleme la mecanismul de rabatare si trebuie schimbat manerul din stanga (cred, il am, nu e rupt doar ca nu merge). Scaunele au mici pete de la zapada de iarna trecuta. Scaunele fata au airbag-urile laterale.
Prefer in Bucuresti sau Teleorman (Pitesti, unele zone din Olt mai rar). In momentul de fata interiorul e la tara deci daca il vreti il aduc fara probleme. Se da doar pentru ca mi-am facut upgrade la scaunele de ST.
Mai multe poze in weekend (cand ajung la tara).
PRET: 250 de lei
Telefon: 0729047899
Raspund si pe PM. Daca se doreste transport in tara sa stiti ca e undeva la ~120 de lei cu FanCurier (cam atat am dat eu pentru ale mele sa mi le aduca din Cluj in Bucuresti).
Prefer in Bucuresti sau Teleorman (Pitesti, unele zone din Olt mai rar). In momentul de fata interiorul e la tara deci daca il vreti il aduc fara probleme. Se da doar pentru ca mi-am facut upgrade la scaunele de ST.

PRET: 250 de lei
Telefon: 0729047899
Raspund si pe PM. Daca se doreste transport in tara sa stiti ca e undeva la ~120 de lei cu FanCurier (cam atat am dat eu pentru ale mele sa mi le aduca din Cluj in Bucuresti).
Ford Fiesta MK6 1.4 TDCi -
-
Alecx - Incepator
- Maşina: