-
VladSoare - 1nsane Member
- Maşina:
Vanzari piese şi accesorii auto
Navigație Blaupunkt NX pentru Mondeo Mk4 facelift
Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand
Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip
Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Re: Navigație Blaupunkt NX pentru Mondeo Mk4 facelift
de Stefansilviu » 06 Iun 2016, 21:57
Se pupa si pe cel 2010 inainte de facelift?
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
- Stefansilviu
- Incepator
- Maşina:
de VladSoare » 07 Iun 2016, 10:01
Cred că se poate monta, dar mai e nevoie de niște plastice. Vezi aici:
http://www.forum-auto.com/marques/ford/sujet14166.htm
În primele două poze vezi bordul de pre-facelift, fie cu navigația mică (sau radio Sony, că tot la fel ar fi), fie cu cea mare.
În poza a treia vezi navigația de facelift.
Gaura din bord e la fel la ambele mașini, însă la facelift, în jurul navigației, mai vin două benzi de plastic (care în poză lipsesc, se vede gaura de pe margini).
Nu știu însă dacă acele benzi sînt tot ce-ți trebuie în plus, sau mai e și altceva. Trebuie săpat un pic. Poate găsești detaliile chiar în linkul ăsta; eu nu le prea am cu franceza.
http://www.forum-auto.com/marques/ford/sujet14166.htm
În primele două poze vezi bordul de pre-facelift, fie cu navigația mică (sau radio Sony, că tot la fel ar fi), fie cu cea mare.
În poza a treia vezi navigația de facelift.
Gaura din bord e la fel la ambele mașini, însă la facelift, în jurul navigației, mai vin două benzi de plastic (care în poză lipsesc, se vede gaura de pe margini).
Nu știu însă dacă acele benzi sînt tot ce-ți trebuie în plus, sau mai e și altceva. Trebuie săpat un pic. Poate găsești detaliile chiar în linkul ăsta; eu nu le prea am cu franceza.
-
- Maşina:
de VladSoare » 07 Iun 2016, 11:31
De fapt am greșit, în poza a treia se văd și benzile de care zic, doar că sînt negre (eu sînt obișnuit cu ele argintii, de-aia am avut impresia că lipsesc).
-
- Maşina:
de tatavlad » 12 Iun 2016, 00:01
Cateva intrebari, in ordinea importantei:
1. am mondeo titanium 2011, FL, momentan cu radioul standard. Ma intreb daca ce vinzi tu e compatibil cu ce am eu. Am butonul de avarie, park control-ul si restul amplasate sus. Din ce vad in poza, butoanele care la mine sunt sus, ar trebui puse jos. Habar nu am daca merge manevra.
2. Pretul e fix-fix sau mai putem discuta?
3. Ai avut deja vreo problema cu navi? Tehnic totul ok?
Mersi!
1. am mondeo titanium 2011, FL, momentan cu radioul standard. Ma intreb daca ce vinzi tu e compatibil cu ce am eu. Am butonul de avarie, park control-ul si restul amplasate sus. Din ce vad in poza, butoanele care la mine sunt sus, ar trebui puse jos. Habar nu am daca merge manevra.
2. Pretul e fix-fix sau mai putem discuta?
3. Ai avut deja vreo problema cu navi? Tehnic totul ok?
Mersi!
-
tatavlad - Incepator
- Maşina:
de tatavlad » 12 Iun 2016, 00:03
Intrebarea 3 e irelevanta, ai mentionat deja in anunt ce intrebam.
-
tatavlad - Incepator
- Maşina:
de VladSoare » 12 Iun 2016, 08:33
Ți-am răspuns pe PM.
-
- Maşina:
de andreipopa63 » 12 Iun 2016, 09:25
Salut,
Poti sa raspunzi te rog aici pentru intrebarea 1 ?
Cum mutam butoanele de sus in partea de jos ?
Multumesc.
Poti sa raspunzi te rog aici pentru intrebarea 1 ?
Cum mutam butoanele de sus in partea de jos ?
Multumesc.
- andreipopa63
- Incepator
- Maşina:
de VladSoare » 12 Iun 2016, 09:41
Butoanele se pot muta mai jos, dar e posibil să ai nevoie să prelungești firele. Am citit pe net de cazuri în care firele au fost suficient de lungi și au mers din prima, fără nici o problemă. La mine unul era destul de lung, dar celelalte două erau exact la fix și ar fi stat tensionate, așa că au trebuit prelungite puțin. După cum ți-e norocul. În orice caz, chiar dacă trebuie prelungite, nu-i mare șmecherie. Se face ușor.
-
- Maşina:
Înapoi la Vanzari piese şi accesorii auto