Vanzari piese şi accesorii auto

Spate Mondeo ST200 Estate

Piese si accesorii auto, originale şi aftermarket, noi sau second-hand

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi 1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.

Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.

Spate Mondeo ST200 Estate

Mesajde fane_s » 04 Mar 2017, 17:24

Vand partea din spate a unui Mondeo Mk2 ST200 Estate (toate piesele care nu se potrivesc pe versiunea sedan - haion, bara spate, eleron, plafon interior - model cu decupaj pentru trapa, plastice interioare, covor portbagaj, acoperire roate de rezerva, punte spate, amortizoare autoreglabile pe inaltime, etc.). Pentru cine e interesat poate sa ma contacteze pe privat sau sa posteze pe forum pentru poze.
Mai am de vanzare un set de jante SH de otel 4x108 de 15": 6J15H2 ET18 originale Citroen (se pot monta pe anumite modele ford)
Nu prea are treaba cu acest forum dar poate e cineva interesat: componente caroserie (pentru reconditionat) VW Kaffer (broscuta) din 1962. Broscuta am luat-o la pachet cu una din 1969 pe care incerc sa o reconditionez dar se pare ca in 1967 au facut un facelift si nu se potriveste nimic pe modelul mai nou (aripile chiar au alta curbura desi la prima vedere nu se vede). Pentru cine cunoaste este modelul cu faruri ovale nu rotunde.
fane_s
Incepator

Maşina: Mondeo ST200

Re: Spate Mondeo ST200 Estate

Mesajde fane_s » 04 Mar 2017, 18:04

Masina se afla in Targoviste si are totul montat pe ea deci pentru piese am nevoie de 1-3 zile sa le demontez (in functie de timp). Piesele pot sa le predau in Bucuresti saptamanal, de aproximativ 2 ori pe luna in Craiova (+ ce e pe traseu spre Craiova) si lunar sau mai rar catre Timisoara, Braila, Botosani, Brasov (si ce e pe traseu). Altfel pot sa le trimit prin curier. Masina este albastru Imperial Blue (cred ca pe Mondeo Mk2 a fost doar pe ST200)
Fişiere ataşate
IMG_2004.jpg
fane_s
Incepator

Mesajde m_adrian89 » 06 Mar 2017, 22:07

Salut, ai cumva idee daca se potrivește partea dintre scaune ( tunelul) de la modelul tau pe MK2 limuzina? M-ar interesa in primul rand husa de la schimbătorul de viteze și de la maneta de frana de mana. Mulțumesc! Și pe lângă astea daca ai cumva senzorul abs dreapta fata?

Trimis de pe al meu Lenovo S1La40 folosind Tapatalk
m_adrian89
Incepator

Maşina: FORD Mondeo mk2, an fabr 1998, 1785cmc, 90cp, full
VIN: WF0AXXGBBAWS12828

Mesajde fane_s » 07 Mar 2017, 16:06

Salut.
M-am uitat la sedan-ul meu si pare ca tunelul median este la fel, deci ar trebui sa se potriveasca. Eu vand doar partea din spate la mk2-ul break, ce se potriveste as vrea sa le pastrez pentru sedan (vand doar ce nu se potriveste). Referitor la senzorul ABS cred ca il are, nu m-am uitat, dar nu stiu daca e functional, masina am luat-o cu motorul blocat (mie imi trebuiau doar planetarele si alternatorul),dar din ce imi spunea fostul proprietar totul este functional. Sistemul de franare de v6 este cu discuri mai mari pe fata din cate stiu (276 mm), dar senzorul cred ca e acelasi. O sa ma interesez cum sunt senzorii la roti si pot sa-ti raspund.
Daca te intereseaza am un sistem audio cu CD montat pe masina pe care vreau sa-l vand. (Pe sedan am casetofon cu magazie si nu am nevoie de cd). Si mai am farurile de pe break care sunt aproape noi dar sunt fara reglaj (nici macar cablu pt reglaj manual nu am vazut ) dar astea nu cred ca te intereseaza.
Nu ma ocup cu dezmembrari, am luat break-ul doar pentru piese ( gasesc mai greu piese sh de v6 si mai ales de ST200). Vreau sa vand ce nu se potriveste ca sa mai recuperez din investitie :).
fane_s
Incepator

Mesajde fane_s » 17 Mar 2017, 15:59

Up
fane_s
Incepator

Mesajde fane_s » 31 Mar 2017, 19:02

Up