Anvelope vara 215-55-R16 si 195-65-R15+ ranforsare bara
4 bucati anvelope vara 215/55 R16 Continental PremiumContact5. Made in Czech Republic.
Stare-ok, folosibila- putin peste 4mm de profil ramas, fara crapaturi pe laterale, fara galme. Provin de pe Mondeo mk4 din semnatura, cumparate de noi.
DOT 1313.
Pret 2 bucati 120 lei
Pret 4 bucati 220 lei
----------------------------------
4 bucati anvelope vara 195/65-R15 GoodYear Excellence. Made in Germany.
Stare excelenta- peste 6mm de profil ramas, fara crapaturi pe laterale, fara galme. Provin de pe focusul din semnatura.
DOT 2910.
Pret 2 bucati 250 lei
Pret 4 bucati 420 lei
Intre noiembrie si aprilie in fiecare an au stat depozitate intr-o pivnita, si apoi remontate prin rotatie pt o uzura uniforma. Nu sunt statute in soare si intarite precum majoritatea celor de la dezmembrari.
Anveopele au o viata recomandata de 10 ani de catre producatori, deci acestea ar mai fi viabile inca minim 6 ani respectiv 3 ani.
-------------------------------
Ranforsare absorbant tampon bara spate ford mondeo mk3 .
1 bucata Ranforsare absorbant tampon bara spate.
Original, nebusit, poze reale.
Provine de pe un mondeo mk3 2005 4 usi, posibil sa se potriveasca si la alte modele. Dupa ce am pus carlig de remorcare nu mai imi foloseste.
Nu sunt samsar sau bisnitar, toate provin de pe masinile personale.
Doar cu predare in Bucuresti!
Multumesc!
Stare-ok, folosibila- putin peste 4mm de profil ramas, fara crapaturi pe laterale, fara galme. Provin de pe Mondeo mk4 din semnatura, cumparate de noi.
DOT 1313.
Pret 2 bucati 120 lei
Pret 4 bucati 220 lei
----------------------------------
4 bucati anvelope vara 195/65-R15 GoodYear Excellence. Made in Germany.
Stare excelenta- peste 6mm de profil ramas, fara crapaturi pe laterale, fara galme. Provin de pe focusul din semnatura.
DOT 2910.
Pret 2 bucati 250 lei
Pret 4 bucati 420 lei
Intre noiembrie si aprilie in fiecare an au stat depozitate intr-o pivnita, si apoi remontate prin rotatie pt o uzura uniforma. Nu sunt statute in soare si intarite precum majoritatea celor de la dezmembrari.
Anveopele au o viata recomandata de 10 ani de catre producatori, deci acestea ar mai fi viabile inca minim 6 ani respectiv 3 ani.
-------------------------------
Ranforsare absorbant tampon bara spate ford mondeo mk3 .
1 bucata Ranforsare absorbant tampon bara spate.
Original, nebusit, poze reale.
Provine de pe un mondeo mk3 2005 4 usi, posibil sa se potriveasca si la alte modele. Dupa ce am pus carlig de remorcare nu mai imi foloseste.
Nu sunt samsar sau bisnitar, toate provin de pe masinile personale.
Doar cu predare in Bucuresti!
Multumesc!
- Fişiere ataşate
Cheap, fast and reliable. Choose any two.
-
omurau - Gold Member
- Maşina: